🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝLOVÉ DÁMSKE SÚPRAVY DO MESTA AJ NA ŠPORT

ZLADENÁ OD HLAVY PO PÄTY

Dámske teplákové súpravy majú veľa výhod. Jednou z nich je aj to, že skvelo ladia. Zabudnite na dlhé hodiny pred šatníkom. Spodok a vrch sa nikdy nekombinoval jednoduchšie.

Na výber máte množstvo farebných prevedení. Vybrať si môžete klasiku vo forme čiernej alebo bielej. Ženy však milujú aj ružovú, červenú alebo fialovú.

Väčšina súprav je jednofarebná, no stretnete sa aj so zaujímavými modelmi. Tie kombinujú rovno viacero farieb, prípadne majú potlač alebo vzory.

 

HRUBŠÍ AJ TENŠÍ MATERIÁL

To, že sú súpravy vhodné na nosenie počas celého roka, potvrdzuje najmä ich materiál. Na zimu je vhodné vybrať si kúsok, ktorý je zateplený a hrubší. Zahreje vás vnútri aj vonku. Plus, dobré je ak má mikina kapucňu. Dážď alebo sneh vás tak nikdy neprekvapí.

Na druhej strane, v lete by ste mali voliť skôr ľahší a tenší materiál, v ktorom vám nebude príliš teplo. V tomto ročnom období nebudete potrebovať ani kapucňu. Mohla by vám len zavadzať.

 

DOKÁŽU VYFORMOVAŤ POSTAVU

Dámske súpravy už dávno nie sú neforemné a nepekné. Práve naopak. Množstvo z nich má zúžené tepláky, ktoré skvelo tvarujú postavu. Rovnako je na tom aj mikina s pekne padnúcim tvarom. Spravidla má na spodnej časti gumičku, aby držala na mieste.

Niektoré súpravy obsahujú skrátenú mikinu, tzv. cropped. Vhodná je najmä na leto. Vyzerá dobre v kombinácii s nohavicami s vysokým pásom. Opticky predlžuje nohy a priťahuje pozornosť práve na stred tela.

 

AKO STVORENÉ NA ŠPORT

Každá milovníčka športu a cvičenia si pri teplákových súpravách príde na svoje. Vedia sa skvelo prispôsobiť. Nikde netlačia a neťahajú. Je úplne jedno, či cvičíte pilates, jogu alebo len beháte.

Pri behu alebo skákaní vám tepláková súprava nebude padať. Zostane na svojom mieste. Namiesto toho, aby ste ju stále upravovali, sa budete môcť zamerať len na cvičenie.

 

NEZABÚDAJTE NA POHODLNÚ OBUV

Teplákové súpravy pre ženy by ste mali doplniť pohodlnou obuvou. Najlepšie sú tenisky v rovnakej farbe. Prípadne stavte na neutrálny odtieň ako čierna alebo biela. Ak chcete upriamiť viac pozornosti na spodnú časť, obujte si výrazné topánky. Pokojne aj také, ktoré majú výraznú podrážku.

Počas leta si k súprave obujte plátenky, prípadne sandále. Držte sa však toho, že obuv by mala byť jednoduchšia a neformálna.

 

AJ DOPLNKY SÚ DÔLEŽITÉ

Športový outfit často nepotrebuje žiadne doplnky. Ak idete cvičiť, nemusíte sa nimi trápiť. Náhrdelníky či iné kúsky by vám mohli zavadzať.

Ak však idete do mesta, je dobré siahnuť napríklad po kabelke. Najlepšia je maličká crossbody, do ktorej dáte základné veci ako mobil a peňaženku. Prípadne zvoľte ľadvinku. Tá je posledné roky veľmi obľúbená.

Iné doplnky k športovej súprave pre ženy nebudete potrebovať. Zvoliť ešte môžete jemnú retiazku na krk či ruku. Súprava je však sama o sebe pomerne výrazná. Zbytočne to s doplnkami nepreháňajte.

 

ZHRNUTIE

Dámske teplákové súpravy sú skvelým a pohodlným kúskom vhodným na šport, aj do mesta. Doplniť ich môžete kabelkou, prípadne jemným doplnkom vo forme retiazky na krku. Vyberte si jednu súpravu aj vy a cíťte sa dobre bez ohľadu na to, kam idete.