🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NAJLEPŠIE KOŽENÉ OPASKY PRE MUŽOV AJ ŽENY DO PRÁCE

SPRÁVNY MATERIÁL VYDRŽÍ ROKY
 


Pri výbere opasku je potrebné zamerať sa najprv na materiál. Ak je kvalitný, vydrží vám roky. Nekupujte lacné kusy. Tie po krátkom čase budete musieť vymeniť a utratíte na nich omnoho viac financií. 
Koža patrí medzi obľúbené a kvalitné materiály. Opasok vyrobený z nej sedí veľmi dobre. Vie sa človeku prispôsobiť. Hodí sa nielen mužom, ale taktiež ženám. Nehovoriac o tom, že ho nájdete vo viacerých farebných prevedeniach. 


KOŽA SA HODÍ TAKMER KU VŠETKÉMU 


Kúpou jedného koženého opasku si do svojho šatníka prinesiete kúsok vhodný do každého outfitu. Je jedno či idete do mesta alebo práce. Hodiť sa bude k rifliam, obleku či dokonca, pri dámskych typoch, k šatám. 
Najlepšie urobíte, keď si z ponuky vyberiete univerzálnu farbu ako napríklad čiernu alebo hnedú. Ľahšie sa vám bude kombinovať s iným oblečením. 

NEZABÚDAJTE NA PRACKU 


Či už kupujete dámske alebo pánske kožené opasky, okrem šírky alebo dĺžky je potrebné pozerať ešte na jednu vec. Tou je pracka. 
Niektoré pracky sú jednoduché. Nijako nevynikajú a ladia s opaskom. Iné sú výrazné. Často bývajú farebné alebo mohutné. 
Do práce je lepšie zvoliť prvý variant. Výrazné pracky by nemuseli vytvárať správny dojem a ničili by profesionálny vzhľad. 


JEMNEJŠIE KÚSKY PRE DÁMY 


Dámske kožené opasky sú spravidla užšie a kratšie. Nájdete ich vo viacerých farebných prevedeniach. 
Hrubšie typy sú vhodné skôr do elegantných nohavíc alebo riflí. Tenšie môžete skombinovať so šatami. 

MASÍVNE OPASKY PRE PÁNOV 


V ponuke pánskych opaskov nájdete niekoľko druhov. Kožené opasky do riflí sú spravidla širšie a masívnejšie. Tento typ nohavíc si to však môže dovoliť. Poskytuje dostatočne veľké putká. 
Na druhej strane, elegantné nohavice k saku si často vystačia aj s užšími typmi. Výber je, samozrejme, čisto na vás. 



OPASOK SI VŽDY VYSKÚŠAJTE 


Ešte predtým, ako si pracovný opasok kúpite, je dôležité, aby ste si ho vyskúšali. Musí vám sadnúť dĺžka, šírka a aj celkové farebné prevedenie. 
Každý opasok je iný. Niektoré sú tvrdšie, iné mäkšie. Keď si ho v predajni vyskúšajte, sadnite si v ňom. Myslite na to, že v práci ho budete mať oblečený niekoľko hodín. Nesmie vás nikde tlačiť. 
Problém môže robiť aj pracka. Ak je veľká, tlačí na brucho. 


ZHRNUTIE 


Kožený opasok je elegantný, štýlový a nikdy nevyjde z módy. Hodí sa takmer ku každému kúsku oblečenia. Pokojne ho kombinujte s riflami alebo s elegantnými nohavicami. Ženy si s ním poradia aj v prípade šiat. Zainvestujte a kúpte si nadčasový kúsok, ktorý vám vydrží roky.