🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNE PÁNSKE NOHAVICE - JESEŇ 2020

Z AKÝCH MATERIÁLOV SÚ PÁNSKE NOHAVICE VYROBENÉ?

Módne pánske nohavice na jeseň budú najčastejšie vyrobené z mäkkej, mäsitej bavlny typickej pre športové oblečenie a ľahkej rifľovej látky alebo hrubšej bavlny. Preto ich môžete nosiť kamkoľvek. Či už chcete ísť večer von, alebo do kancelárie, joggery sú správnou voľbou.

MORO PRE MUŽOV

Táto potlač poteší mužov, ktorí radi nosia maskáčové nohavice. Pánske joggery s maskáčovým vzorom sú ľahšie a nemajú toľko vreciek. Je tiež dôležité, aby nemali prísny vojenský vzhľad, preto ich kombinujte s jednoduchým tričkom, alebo bundou v tmavých farbách. Napríklad zvoľte čiernu, šedú, tmavomodrú alebo hnedú. Z pánskych topánok odporúčame klasické tenisky a vysoké topánky.

AKO NOSIŤ JOGGERY?

Začnime výberom ich farby. Najlepšie je zvoliť tie v svetlejších a tmavších odtieňoch hnedej, alebo béžovej, či tmavo zelenej farby. Tieto farby odporúčame ak chcete joggery ležérnejšieho štýlu. Pre outfity do mesta a do práce odporúčame joggery v sivej, modrej a čiernej farbe. Budú vyzerať elegantne a štýlovo.

Po výbere farby nohavíc prejdime k vrchnému odevu. Tu samozrejme budú fungovať bežné tričká s klasickým okrúhlym výstrihom a tie s výstrihom do V. Môžeme zvoliť aj košele alebo tričká s dlhým rukávom. Nezáleží na tom, či budú tričká s potlačou alebo bez, preto tento výber nechávame na vás.

Aký vrchný diel bude ešte vyzerať trendy? Perfektne sa hodia kárované flanelové košele, alebo rifľové košele. Dobre poslúžia aj pánske svetre. Najlepšie tie rovného strihu, voľnejšie a vyrobené z hrubšej vlny. Nezabúdajme aj na všetky druhy mikín, či už s kapucňou alebo bez.

Pozor na ponožky. Môžu byť viditeľné, a preto si poďme vybrať farby, ktoré nám nepokazia outfit. Nič nepokazíte ak zvolíte sivú, čiernu alebo bielu farbu. A milí páni, na jeseň sa nenosia odhalené členky.

Topánky zvoľme športové, napríklad typické tenisky alebo kožené vyššie topánky. Obe možnosti budú vyzerať dobre.