🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ZAHREJTE SA DÁMSKYMI NADKOLIENKAMI DOMA, ALE AJ V SPOLOČNOSTI

PRÍJEMNÝ MATERIÁL JE NAJDÔLEŽITEJŠÍ

Pri vyberaní dámskych nadkolienok je dôležité sledovať materiál. Ten by mal byť kvalitný, na to, aby vám kúsok vydržal niekoľko týždňov, mesiacov či dokonca rokov nosenia. Okrem kvality je dôležitá aj pohodlnosť. Najlepšia je v tomto prípade bavlna alebo kombinácia materiálov, kde bavlna tvorí väčšinu zo zloženia.

Vďaka kvalitnému materiálu sa vám budú nadkolienky nosiť dobre nielen doma, ale aj v meste alebo v práci. Nehovoriac o tom, že poskytnú dôležité teplo, ktoré umelé materiály vytvoriť nedokážu.

Plus, bavlna sa často pokožke prispôsobí. Vie sa taktiež trochu natiahnuť. Množstvo iných materiálov je nepoddajných. Môžu vás tlačiť a byť nepríjemné.

ZAUJÍMAVÉ VZORY AJ JEDNODUCHÉ PREVEDENIE

To, aké prevedenie dámskych bavlnených nadkolienok kúpite, sa odvíja najmä od toho, k čomu ich plánujete nosiť. Mnohé ženy obľubujú vianočné motívy, ktoré sa hodia najmä na domáce nosenie. Obliecť si ich môžete napríklad k štedrovečernému stolu alebo k vianočnému stromčeku.

Jednofarebné, čierne alebo červené nadkolienky, sa budú hodiť najmä na bežné nosenie do spoločnosti. Vhodné sú k sukni alebo šatám. Prípadne si ich môžete obliecť aj v kombinácii s krátkymi nohavicami. Fantázii sa medze nekladú.

Farba je pomerne dôležitá. Nadkolienky majú upútať pozornosť, no taktiež sa musia k celému outfitu hodiť. Vyberajte si buď univerzálne farby ako čierna, sivá či biela. Alebo kombinujte podobné odtiene, ako hnedá a karamelová. Prípadne čierna a tmavomodrá.

NEZABÚDAJTE NA DETAILY A OZDOBY

Kto by bol povedal, že na takom pomerne malom kúsku oblečenia, môžu byť doplnky či ozdoby? Po prezretí jednotlivých modelov však zistíte, že to je naozaj pravda.

Niektoré nadkolienky sú jednoduché a jednofarebné. Iné kombinujú viac farieb naraz, prípadne vzory a motívy. A existujú tiež také, ktoré majú ozdobu vo forme mašle či jemných dierok.

Detaily sú však jemné a ženské. Nie sú vyzývavé a skvelo doplnia vrchnú časť na stehne, prípadne celú dĺžku nôh. Mašle nájdete väčšie a menšie. Spravidla sú v podobnej farbe, ako celé nadkolienky.

ČO SI K NIM OBUŤ?

Na to, aby nadkolienky vynikli, by ste si mali obuť nižšie topánky. Najlepšie sú členkové čižmičky na opätku. Tie vám pomôžu nohy opticky predĺžiť a pridať celému outfitu na ženskosti.

Počas teplej jesene si môžete obuť aj lodičky alebo inú, ľahšiu obuv.

K SVETRU SÚ AKO STVORENÉ

Svetrové šaty sú ako stvorené na zimné obdobie. Na prvý pohľad ide o sveter, ktorý je však omnoho dlhší. Tento kúsok je veľmi pohodlný. Nosiť ho môžete doma aj v spoločnosti. Často sa stretnete s jednoduchým prevedením alebo s vianočnými vzormi. A práve k tomuto kúsku oblečenia sa nadkolienky skvelo hodia.

Vytvorte si pohodlný outfit, ktorý budete nosiť pri pozeraní televízie, pracovaní z domu alebo len tak, pri upratovaní. Aj doma môžete vyzerať štýlovo.

ZHRNUTIE

Nadkolienky sú ženským a jemným kúskom, ktorý na postave vyzerá veľmi dobre. Hodí sa k šatám, sukniam a kratším nohaviciam. Môžete ho skombinovať na tisíce spôsobov. Ak vám doma nadkolienky chýbajú, rozhodne by ste si mali jedny alebo dvoje zaobstarať. Uvidíte, že si ich zamilujete.