🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SPOLOČENSKÁ UDALOSŤ – PRVÉ SVÄTÉ PRIJÍMANIE

PÄŤ PRAVIDIEL TÝKAJÚCICH SA PRVÉHO SVÄTÉHO PRIJÍMANIA URČENÝCH PRE ŽENY 

Sväté prijímanie je spojené s prípravou niekoľkých mesiacov, preto je dôležité, aby outfit, ktorý vyberiete pre túto udalosť, zodpovedal hodnosti tejto udalosti. Po prvé, pri výbere ďalších prvkov oblečenia je potrebné pripomenúť si niekoľko základných pravidiel formálneho oblečenia. Dámska sukňa, rovnako ako šaty, by mala dosiahnuť dĺžku kolena, alebo koniec hneď za nimi. 

Ak ste sa rozhodli nechať nohy vystavené, zvoľte pančucháče, najlepšie nude model s maximálnou hrúbkou 15. A čo topánky? Rozhodnite sa pre klasický model s uzavretou špičkou. Vrchná časť odevu by mala zakrývať ramená, takže šaty a blúzky s korzetom sú vylúčené. A čo viac v tento deň zabudnite na odvážne a hlboké výstrihy. 

PASTELOVÉ A VZOROVANÉ KOMBINÁCIE 

Kúsky spoločenského outfitu by mali byť dobre premyslené. Ideálnym prípadom je ak sa oblečenie najbližších členov rodiny navzájom odkazuje. Napríklad z hľadiska farieb. Zvoľte jemné pastelové odtiene - tlmené ružové, svetlo modré, alebo slnečné krémové odtiene žltej farby.  

Pamätajte, že pastely môžu nosiť všetci, ale ako sa zvyčajne stáva, každý je iný. Stredomorskú krásu brunet dokonale zdôrazňujú broskyňové tóny. Na druhej strane blondínky budú vyzerať dokonale v chladnejších farbách. Podobne je to so vzormi, ak snívame o letných šatách s kvetmi, zvážte veľkosť potlače. Je potrebné vedieť, že malé, pravidelne stúpajúce vzory opticky zredukujú postavu.  

ŠATY ALEBO KOSTÝM? 

Klasický dámsky kostým v jasných farbách bude vyzerať odvážne, ale zároveň neprekročíme žiadne formálne pravidlá. Určite stojí za zváženie. Šaty sú určené pre romantické povahy, a pokiaľ sa cítite lepšie v šatách, ako v nohaviciach, šaty sú pre Vás to pravé.  

V našom obchode nájdete všetko, čo potrebujete na spoločenskú udalosť. 

Odporúčame!