🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OUTFIT, KTORÝ SA VÁM POSTARÁ O ÚSPECH NA POHOVORE

AKO SA OBLIECŤ NA POHOVOR?

Čísla neklamú. Viac ako 60 percent zamestnávateľov to tvrdí priamo: na oblečení záleží! Navyše zlá voľba môže znamenať, že prídete o šancu získať Vašu vysnívanú prácu. Predstavte si, že prebieha nábor do banky. Čo si v takomto prípade obliecť? Je lepšie prísť v bielej košeli s kravatou a v elegantných nohaviciach, ako v pánskych džínsových nohaviciach a teniskách. Nezabúdajte, že na prvom dojme záleží.

ODPORÚČANÝ OUTFIT NA PRACOVNÝ POHOVOR

Vraví sa, že máte iba 11 sekúnd na to, aby ste na zamestnávateľa spravili dobrý dojem. Keď sa s niekým stretnete, prvá vec, ktorú si na Vás všimne, bude Vaše oblečenie. Outfit na pohovore by mal byť elegantný, formálny, decentný a v tlmených farbách. Musí byť čistý a upravený. Aby ste to s eleganciou neprehnali - oplatí sa zvážiť kombináciu inteligentného neformálneho štýlu: je to štýl, ktorý bude vyzerať profesionálne, no zároveň nebude príliš elegantný.

AKÝM CHYBÁM SA VYVAROVAŤ

Oblečenie, ktoré si vyberieme na pohovor, by malo byť súčasťou oficiálneho dresscode. Čo si preto neobliecť? Samozrejme všetko, čo môže odvádzať pozornosť zamestnávateľa. Pri volení oblečenia na pohovor sa určite vzdajte hlbokého výstrihu, veľkým výstredným náušniciam alebo oblečeniu v jasných farbách. Sandáleminisukňa, pravdepodobne tiež neurobia dobrý dojem. Podobne zvolený štýl nemusí priniesť očakávaný efekt.

AKO SA OBLIECŤ NA POHOVOR - MUŽ

Outfit v spomínanom inteligentnom neformálnom štýle je pre pohovor skvelým voľbou pre pánov. Kombinácia takéhoto typu oblečenia na pohovor Vám umožní byť samým sebou. Skvelou voľbou môže byť aj košeľa vo vašej obľúbenej farbe, kombinovaná s elegantným pánskym svetrom. Výnimky? Ak sa uchádzate o pozíciu riaditeľa ktorejkoľvek inštitúcie, určite nevynechajte klasickú bielu košeľu, kravatu a elegantnú pánsku obuv, prispôsobenú farbe opasku. 

AKO SA OBLIECŤ NA POHOVOR - ŽENA

Pri výbere dámskeho oblečenia na pohovor je dobré sa držať týchto rád. Ak si vyberiete top, tak len ktorý má zakryté plecia. Ak ste sa rozhodli zvoliť sukňu, alebo dámske šaty, jej dĺžka by mala siahať až po kolená. Pri zvolenísukne, Vám odporúčame obliecť si silónové pančuchy, bez ohľadu na počasie, nakoľko Vaším nohám dodajú krásny a elegantný vzhľad. Čo sa týka obuvi, neodporúčame topánky s otvorenou špičkou. Ak máte radi doplnky na každý deň, vyberte si tie, ktoré sú budú hodiť do daného outfitu, napríklad hodvábny šál alebo elegantné hodinky. Veľa šťastia!