🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VYBERTE SI VEĽKOSŤ PÁNSKYCH NOHAVÍC ŠITÝCH NA MIERU

AKO ZISTIŤ PRESNÉ ROZMERY SPODNÉHO OBLEČENIA

Aby ste zistili presné rozmery, najprv premerajte koľko centimetrov má pás a boky. Na základe týchto dvoch rozmerov zistíte veľkosť klasických nohavíc pre mužov. Držte meter vodorovne a zmerajte veľkosť pásu v jeho najužšom bode. Potom, rovnakým spôsobom premerajte rozmer bokov. Výnimkou v tomto prípade je, že sa boky merajú v ich najširšom bode. Teraz, keď už poznáte spôsob ako odmerať rozmery nohavíc, aby ste si vybrali tú správnu veľkosť, jediné čo Vám ostáva, je vybrať si Vás obľúbený model. Smelo do toho!

AKO ČÍTAŤ VEĽKOSTI PÁNSKYCH NOHAVÍC

Je dobré vedieť, že nohavice sú merané v palcoch. Okrem toho, sú v tomto prípade rozmery pása a dĺžka nohavíc označené dvoma písmenami „L“ a „W“.

Písmeno „W“ značí šírku a „L“ dĺžku. Aby ste tomu správne rozumeli, vynásobte palce centimetrami s vedomím, že 1 palec sa rovná niečo viac ako 2,5 cm. Napríklad, pánske nohavice, ktoré majú rozmery označené ako W34 / L32. To znamená, že ich dĺžka je cca 81 cm a obvod pása je široký 85,5 cm.

VEĽKOSŤ PÁNSKYCH NOHAVÍC SA LÍŠI, ZÁVISIAC OD TYPU

Keď si vezmete pre porovnanie pánske elegantné nohavicepánske rifle, určite si všimnete, že veľkosti sú číslované rozdielne. Pri kúpe riflí, si môžete všimnúť, že na štítku s označením veľkosti sú zadané čísla medzi 28 a 42. V tejto možnosti sa neurčuje presný rozmer obvodu pásu ani dĺžka nohavíc. V prípade klasických nohavíc sú veľkosti označované číslami od 42 do 58.