🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE JARNÉ OUTFITY

AKÉ SÚ NAJDÔLEŽITEJŠIE PÁNSKE MÓDNE TRENDY NA JAR 2020? 

Na jednej strane budú jarné pánske outfity  extravagantné a na druhej strane - vďaka tlmeným farbám - sa budú niesť v duchu prírody. Za všetko môže všade prítomná béžová, sivá, hnedá, karamelová a khaki farba.  Pre mužov, ktorí majú radi originálne farebné kombinácie, odporúčame,  aby ste si pozreli návrhy najväčších módnych domov  ako sú Versace a Dior - ktoré sú plné výrazných farieb, napríklad svieža zelená, intenzívna tyrkysová a oranžová. Tieto farby sa objavujú nielen na nohaviciach a košeliach, ale aj na pánskej obuvi.  Navrhujeme oblečenie s obuvou kombinovať tak,  aby vytvorilo farebne jednotný celok. 

TRENDY NA JAR 2020 - RUŽOVÁ V MUŽSKOM PREVEDENÍ   

Ružová bude najžiadanejšou farbou tejto sezóny. V neónovej verzii sa objavila aj v jarnej kolekcii Armani. Nemusíte však siahať po takom intenzívnom odtieni, jemná, púdrovo - ružová farba trička bude skvele vyzerať v kombinácii s tmavomodrými chinos a mokasíny. Na kvalitných materiáloch, táto farba pôsobí veľmi vkusne. 

AKO KOMBINOVAŤ FARBY V PÁNSKYCH, LEŽÉRNYCH OUTFITOCH ? 

Túto jar návrhári ukázali, že kombinovať sa dá nielen biela a čierna, ale aj množstvo ďalších odtieňov. Je čas oživiť svoj šatník a dodať mu jarnú energiu. Vymeňte čierne sako za moderné pastelové, napríklad ružové alebo bledomodré prevedenie so svetlo šedými nohavicami. Investujte do kvalitnej neónovej bomber bundy, zvyšok outfitu však nechajte v neutrálnych farbách. 

S ČÍM KOMBINOVAŤ PÁNSKE FAREBNÉ TENISKY ? 

Farebná športová obuv sa objavila na módnych prehliadkach. Ak sa rozhodnete pre viacfarebné tenisky, zvyšok outfitu zvoľte v tlmených farbách. Tí odvážnejší, môžu skombinovať neónovú bundu s farebnými teniskami. 

Pozrite si naše pánske oblečenie: pánske tenisky, pánske mikiny, pánske prechodné bundy, pánske joggery,pánske rifle