🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE JOGGER NOHAVICE: KÚSOK VHODNÝ NA KAŽDODENNÉ NOSENIE

ŠPORTOVÁ ELEGANCIA

Pánske joggery nemôžeme zaradiť medzi čisto elegantné nohavice, no na druhej strane, nepatria ani medzi tie športové. Práve preto sú niekde medzi, v športovo-elegantnej kategórií, ktorá sa dnes nosí a u mužov je veľmi obľúbená.

Takéto zaradenie joggerov vám umožňuje obliecť si ich na rôzne udalosti. Najčastejšie sa nosia počas bežných dní do práce, školy alebo len tak, do mesta.

Ak chcete v práci vzbudiť dobrý dojem, spravíte dobre ak zvolíte riflové jogger nohavice. Tie sú vyrobené z pevnejšej látky. Hneď na prvý pohľad vyzerajú kvalitne.

Celý dizajn jogger nohavíc je doplnený o zúženú časť na členkoch. Vďaka tomu vyzerajú elegantne a štýlovo v akomkoľvek materiáli či prevedení. Nehovoriac o tom, že vedia skvelo formovať postavu.

NA KAŽDÉ ROČNÉ OBDOBIE

Každé obdobie v roku so sebou prináša aj iné počasie. Kým v zime chodíme zabalení do niekoľkých vrstiev, v lete by sme najradšej dali dole aj tú jednu, ktorú na sebe máme. Pánske nohavice jogger sú však vhodné do každého ročného obdobia.

V zime si môžete obliecť spomínaný riflový typ. Ten je spravidla hrubší a dokáže vás ochrániť aj pred nižšími teplotami.

V lete siahnite po látkových jogger nohaviciach, ktoré sú ľahšie a tenšie. Vďaka príjemnej látke sú vzdušné. Počas vysokých teplôt vám v nich nebude príliš teplo.

DESIATKY RÔZNYCH PREVEDENÍ

Dizajn jogger nohavíc je pomerne široký. Na rozdiel od riflí, ktoré sú spravidla v modrej a čiernej farbe, tu máte omnoho väčší výber. Je len na vás, aké si vyberiete.

Najobľúbenejšie sú jednofarebné joggery vhodné do každého jedného outfitu. Jednoducho sa kombinujú s inými kúskami ako tričkami či svetrami.

Ak máte radi zaujímavé vzory, tým pravým budú pre vás maskáčové jogger nohavice. Nájdete ich aj vo viacerých farebných prevedeniach.

S VRECKAMI ALEBO BEZ?

Ďalšou veľkou výhodou jogger nohavíc sú dodatočné vrecká. Najčastejšie sa nachádzajú v oblasti stehien alebo tesne nad kolenami.

Vrecká sú štýlové a skvelo dopĺňajú celý vzhľad nohavíc. Sú taktiež veľmi praktické, pretože sú spravidla hlboké. Uložíte do nich všetky drobnosti ako napríklad kľúče či peniaze.

Vrecká však nie sú jediným doplnkom. Na pánskych nohaviciach jogger môžu byť aj zaujímavé, okrasné zipsy. Tie sa často nachádzajú na úrovni bočných vreciek.

A ak by ste sa chceli od ostatných odlíšiť úplne, stačí zvoliť joggery so spadnutými trakmi.

ČO SI K NIM OBUŤ?

Pánske joggery sú vďačným kúskom v šatníku. Nikdy vás totižto nesklamú a dajú sa skombinovať s takmer všetkým. Obuť si k nim môžete ako tenisky, tak aj zimné topánky, slip-ony či poltopánky.

Pri výbere pánskej obuvi je dôležité zamerať sa správnu farbu. Univerzálne odtiene ako čierna, biela alebo sivá sahodia ku všetkému.

Ak však máte červené, žlté či iné výrazné topánky, je potrebné dávať si väčší pozor. Kontrast dvoch odlišných farieb, ako napríklad žltej a zelenej, nemusí vyzerať dobre.

ZHRNUTIE

Joggery sú pre mnohých mužov zlatou strednou cestou. Nemusia totižto siahnuť po športovej klasike vo forme riflí alebo po elegantných nohaviciach vhodných len do práce. Oživte aj vy svoj šatník zaujímavým kúskom, ktorý vyzerá dobre, je pohodlný a pomôže vám vyjsť z davu.