🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE SVETRE: ZÁKLAD ŠATNÍKA, KTORÝ BY NEMAL CHÝBAŤ ŽIADNEMU MUŽOVI

KLASICKÝ PÁNSKY SVETER

Pánsky sveter nie je len jeden. Na trhu sa stretnete s viacerými druhmi, ktoré sa od seba odlišujú dizajnom, dĺžkou, materiálom či celkovým spracovaním.

Klasikou však stále zostáva sveter, ktorý si obliekate cez hlavu. V angličtine tzv. “pullover”. Ten by vám určite doma nemal chýbať. Najlepšie využijete jednofarebné typy v čiernej, sivej alebo bielej farbe.

Posledné roky sa však začínajú v pánskej móde usádzať aj pastelové odtiene. Ak ich máte radi, rozhodne sa ich nebojte. Modrý, žltý alebo dokonca pastelovo ružový sveter môže vyzerať v správnej kombinácií veľmi dobre.

Pri týchto svetroch si môžete všimnúť aj rôzne výstrihy. Väčšina obľubuje okrúhle typy, no okrem nich si vyberáte aj z hlbších alebo menej hlbších V-éčkových výstrihov.

PÁNSKY SVETER NA ZIPS ALEBO GOMBÍKY

Nie každý je milovníkom klasických svetrov, a preto siaha po iných trendoch, akým sú napríklad pánske svetre na zips či gombíky. Niektoré z nich, ktoré majú hlbší výstrih a väčšie okrúhle gombíky, sa nazývajú cardigany.

Výhodou týchto svetrov je najmä to, že sú praktické. Vedia zahriať, no ak je vám v nich príliš teplo, jednoducho ich vyzlečiete. Okrem toho, sú štýlové a na jeseň či zimu ako stvorené.

Keď si budete takýto sveter vyberať, siahnuť môžete po športovom type vhodnom do ležérnych outfitov. Poprípade si kúpte elegantný cardigan, ktorý skombinujete aj s oblekom.

ŠPORTOVÁ MIKINA

Pánske mikiny sa medzi svetre a módu na zimu často zaraďujú. Sú mäkké a príjemné na nosenie. Vhodné sú spravidla do športových a ležérnych outfitov.

V ponuke nájdete desiatky modelov od tých, ktoré sa obliekajú cez hlavu, až k tým so zapínaním na zips. Samozrejmosťou sú aj desiatky farebných prevedení a zaujímavých motívov.

ROLÁK AKO HIT SEZÓNY

Rolák je presne tou vecou v našom šatníku, ktorá sa nám vždy na zopár rokov pripomenie a následne o nej dlho nič nepočujeme. Ak ste jeho milovníkom, práve teraz je ten najlepší čas na nosenie. Rolák totižto zažíva svojuzlatú éru. Je len otázkou času, kedy sa zas vytratí.

Pri výbere sa stretnete s viacerými možnosťami. Niektoré roláky sú hrubé, veľmi podobne ako klasické pánske svetre. Vhodné sú tak do zimného počasia s mínusovými teplotami.

Naopak, tenšie roláky sa skvelo kombinujú s elegantným outfitom. Vyzerajú dobre napríklad s klasickými nohavicami od obleku.

Plus, nezabúdajte ani na samotnú časť okolo krku. Tá je základom. Niektoré typy siahajú až po bradu, iné sú nižšie a dosahujú len do polovice krku.

ŠTÝLOVÉ SEZÓNNE KÚSKY

Každý, kto sa teší na Vianoce, by mal mať doma aspoň jeden pánsky vianočný sveter. Väčšina z týchto typov je veľmi príjemná a pohodlná. Na domáce nosenie sú svetre ako stvorené.

Okrem toho, na svoje si prídete určite aj pri pánskych svetroch s nórskym vzorom. Tieto motívy sú vhodné aj na bežné nosenie do mesta či práce. A síce nie sú elegantné a k obleku ich neskombinujete, vyzerajú dobre s riflami.

Takéto sezónne kúsky môžete skombinovať s rôznymi doplnkami ako napríklad s pánskymi čiapkami či šálmi.

ZHRNUTIE

Pánske svetre sú skvelým kúskom, ktorý sa hodí do každého jedného outfitu. Ako môžete vidieť, na výber máte z desiatok rôznych modelov, typov či prevedení. Je len na vás, aký si vyberiete.