🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ZATEPLENIE ZIMNEJ OBUVI

MÓDNA KOŽUŠINA V ZIMNEJ OBUVI 

Kožušina je tiež prírodná, ale pretože je dlhšia, často sa používa ako vonkajšia dekorácia. Ak ju nájdeme vo vnútri, tak iba vo vrchnej časti. Prírodná kožušina v zimných traperoch alebo čižmách, aj keď sa zdá na dotyk jemná, vďaka svojej dĺžke nebude dobre sedieť pod tlakom nohy v topánke.  

TOPÁNKY ZATEPLENÉ FILCOM 

Zimná obuv zateplená plsťou tvorí širokú skupinu obuvi na zimu, pretože nie je príliš hrubá a plní svoju funkciu, čiže zahrieva a chráni nohy pred chladom. Filc je najčastejšie používaným materiálom pri zateplenej obuvi. Je vynikajúcim riešením pre chladné dni, nuž pri veľkých mrazoch, môže pôsobiť nedostatočne.  

POLYESTEROVÉ VLNENÉ ZATEPLENIE V ZIMNEJ OBUVI 

Syntetická ovčia vlna v zimnej obuvi predstavuje taktiež, veľmi často používaný materiál na zateplenie, pretože vďaka nej sú topánky cenovo dostupné a zároveň módne a teplé. Syntetické štetiny v zateplenej zimnej obuvi majú imitovať ovčiu kožušinu. Preto sa tento typ izolácie nazýva aj „baránková“. 

Zimná obuv zateplená vlnou s polyestru udržia Vaše nohy v teple. Materiál je tiež jemný na dotyk a dokonale sa prispôsobí tvaru chodidla. S týmto typom zateplenia sa môže stretnúť v rôznych farbách, takže si môžete vyberať, či chcete viac výraznú kožušinku alebo takú, ktorá bude ladiť s akýmkoľvek oblečením.  

PODRÁŽKA PRI ZATEPLENEJ ZIMNEJ OBUVI 

Prvá vec, ktorú nemožno prehliadnuť pri výbere zimnej obuvi je podrážka, ktorá musí byť hrubšia ako pri obvyklej obuvi, nakoľko takáto podrážka bude lepšie izolovať teplo. Elegantné čižmy do výšky stehien s jemnou podrážkou Vám nikdy neposkytnú podobné teplo ako zimná obuv zateplená ovčou vlnou s hrúbkou podrážky minimálne 1,5 cm. Mala by to byť podrážka, ktorá je nielen hrubšia, ale aj protišmyková. Nato aby podrážka mala protišmykové vlastnosti, mala by mať hrubý dezén, ktorý by mal zabrániť pádu aj na zamrznutom povrchu.  

V našom obchode s dámskou a pánskou módou nájdete: pánska zimná obuv, dámska zimná obuv, pánske zimné bundy, dámske zimné bundy, vianočné svetre pre páry