🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SLIP-ON TENISKY: POHODLNÁ ELEGANCIA VHODNÁ PRE KAŽDÉHO

NA ŠNÚROVANIE ZABUDNITE

Ak ste sa niekedy so slip-on teniskami už stretli, pravdepodobne viete, že ide o veľmi praktický kúsok, ktorý si len nasuniete na nohu. Nemusíte sa zaťažovať zdĺhavým šnúrovaním či iným spôsobom zapínania.

Samozrejme, niektoré modely majú napríklad suchý zips či šnúrky, no ide len o zopár modelov. Hlavnou funkciou slip-on je najmä poskytnutie vysokého komfortu.

FORMÁLNE AJ NEFORMÁLNE

Klasické tenisky patria k športovým kúskom, ktoré si spravidla obúvame k rifliam alebo nohaviciam. Nie sú príliš elegantné, a preto je pri formálnejších outfitoch potrebné vyberať inú obuv. Slip-on tenisky sú však presným opakom.

Obuť si ich môžete na akúkoľvek príležitosť. Skombinujte ich s jeansami alebo klasickými nohavicami. Ženy si ich môžu obuť aj v prípade, že majú na sebe sukňu.

Fantázií sa medze nekladú a tento typ topánok vám v ničom nebráni. Práve naopak. Otvára ďalšie možnosti, aké ste doteraz nemali.

NA FARBE ZÁLEŽÍ

Neutrálne odtiene skombinujete najľahšie, a preto je dobré vybrať si napríklad čierne alebo biele slip-on tenisky. Na nohe vyzerajú veľmi dobre a hodia sa do každého dňa. Okrem spomínaných dvoch farieb si na svoje prídete aj v sivej, hnedej či krémovej.

Na výber máte, samozrejme, aj iné farebné odtiene. Dámske topánky nájdete v ružovom, červenom či žltom prevedení. Takéto slip-on tenisky sú vhodné najmä počas jari alebo leta. Vyzerajú veľmi dobre s voľnými šatami alebo sukňou.

Pánske topánky si môžete kúpiť taktiež v zaujímavých farbách ako napríklad modrá či zelená. Rovnako ako pri dámskych, aj tieto sa hodia skôr do teplého letného počasia. Ak teda hľadáte obuv na jeseň, siahnite skôr potmavších kúskoch. Zladíte ich omnoho ľahšie.

AKÝ MATERIÁL ZVOLIŤ?

Väčšina slip-on je látková. Obuv je ľahká, príjemne sa nosí a noha v nej dýcha. Takýto typ nájdete v desiatkach farebných prevedení. Na výber máte množstvo zaujímavých dizajnov.

Ich nevýhodou je však to, že nie sú vhodné do jesenného počasia. Textil veľmi jednoducho prepustí vodu.

Na jeseň či do sychravého počasia je dobré staviť na kožené slip-on tenisky. Sú spravidla nepremokavé a odolnejšie. Taktiež vyzerajú veľmi zaujímavo a kvalitne.

PÁNSKE SLIP-ON TENISKY V OUTFITE

Ako skombinovať pánske tenisky? Ako sme už vyššie spomenuli, veľmi jednoducho. Hodia sa k rifliam aj klasickým nohaviciam.

Počas teplejšieho obdobia spravíte dobre, keď ich skombinujete s nohavicami končiacimi nad členkami. Holé členky sú dnes veľmi obľúbené a k slip-on teniskám sa hodia. Vyhnite sa vyšším ponožkám, ktoré je vidieť.

DÁMSKE SLIP-ON TENISKY V OUTFITE

Ženy majú taktiež množstvo spôsobov, ako slip-on tenisky skombinovať. Vhodné sú k sukniam a šatám počas letného obdobia. Pokojne si ich obujte aj k nohaviciam. Tu je však potrebné držať sa pravidla holých členkov ako pri pánoch.

Ponožky so slip-on jednoducho nejdú dokopy. Celý outfit by ste mohli pokaziť. Nakúpte si preto členkové ponožky, ktoré nebude v obuvi vidno.

ZHRNUTIE

Slip-on tenisky sú obuvou vhodnou ako pre mužov, tak aj pre ženy. Vyzerá dobre na každom nehľadiac na štýl obliekania či vek. Ak túžite po kvalitných topánkach, ktoré sa dobre nosia, zaobstarajte si jedny ešte dnes.