🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝLOVÉ DŽÍNSY KROK ZA KROKOM

AKO VYROBIŤ ROZTRHANÉ DŽÍNSY? 

Budete prekvapení, aké ľahké je urobiť roztrhané nohavice. Navyše, mnoho ľudí pripúšťa, že pri prepracovávaní odevov nie je nič jednoduchšie. Čo budeme potrebovať? Pánske rifle, dámske rifle alebo napríklad dámske šortky. Nevyberajte si nohavice, ktoré majú elastické zloženie, ťažko by sa na nich robili akékoľvek odreniny. Ďalej potrebujeme: pemzu, fixku, ihlu, pinzetu, nožnice, alebo napríklad nôž na presnejšie rezy. 

WORKSHOP PRIPRAVENÝ? 

V takom prípade, poďme pracovať. Najprv označte miesto perom, ktoré chceme rozrezať. Ďalej zložte džínsy tak, aby ste nepoškodili ich zadnú stranu. Čas na rezanie, nezabudnite vyrezať diery do oblúka. Ukončite rez bez toho, aby ste dosiahli prešívanú líniu, roztrhané rifle budú vyzerať prirodzenejšie. Ak chcete získať vzhľad starých, zvlnených nohavíc okraje narezaného materiálu ošetrite pemzou. Naše roztrhané džínsy budú vyzerať ešte lepšie, ak vytiahneme nite na zárezoch ihlou alebo pinzetou. Potom roztrhané džínsy hodíme do práčky a necháme jednoducho prať. Hotovo! 

PRÍKLADY OUTFITOV S ROZTRHANÝMI NOHAVICIACH 

S čím kombinujete roztrhané džínsy? Nohavice s dierami budú v športovej konfigurácií vyzerať skvele. Pánske jogger nohavice s dierami by mali byť zostavené s ľahkými pánskymi pletenými mikinami a základnými pánskymi košeľami. Pánske nohavice s dierkami tiež vyzerajú dobre v kombinácii s voľnými bielymi, bavlnenými pánskymi tričkami, tvídovými vestami a pánskymi, koženými náramkami, vďaka čomu celok získa charakter boho.  

ČO PRE DÁMY?  

Roztrhané džínsy v ženskej verzii sa dajú nosiť mnohými spôsobmi. Ak sa rozhodnete pre boyfriendy, zvoľte ich v svetlomodrej alebo čiernej farbe. A čo hore? Jednofarebné dámske svetre sú perfektnou voľbou. 

KAM NOSIŤ ROZTRHANÉ NOHAVICE?  

Roztrhané džínsy sú dobrým výberom na mnohé neoficiálne situácie ako rande, stretnutie s priateľmi, s priateľom do kine. Roztrhané rifle sú pre všetkých, ktorí sa cítia dobre v ležérnom štýle. Neváhajte a skúste si aj Vy dať nohaviciam nový život bez akýchkoľvek finančných výdavkov, teraz už viete ako na to. 

Na našom e-shope nájdete : roztrhané rifle, pánske nohavice, dámske tričké, pánske tričká, dámske tenisky, pánske tenisky