🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PRIBLÍŽTE SI ŠTÝL BOHO - CÍTITE VIETOR VO VLASOCH ?

BOHO ŠTÝL - ČO TO JE?

Boho je módny štýl, ktorý má niekoľko dôležitých determinantov. Vyznačuje sa jemnými textíliami, voľnými štýlmi, šťavnatými vzormi a rôznymi doplnkami. Nachádzame tu okrem iného strapce, šnúrky, koráliky, voľné košele a dokonca veľmi módne v tejto sezóne, kožušinové vesty. Všetko, čo je éterické a originálne, je určite spojené s boho. Ak vo svojich každodenných štylizáciách oceňujete originalitu štýl boho si zamilujete.

 

HISTÓRIA BOHO ŠTÝLU

Boho štýl má veľmi pestrú históriu. „Boho“ je skratka z bohémia, prostredia z 19. storočia, ktoré je typické pre radostnú zábavu, slobodné myslenie a tvorbu avantgardného trendu, ktorý odmietol všetky konvencie. Takto vznikol módny štýl, ktorý kombinuje nielen bohémske umenie, ale aj uvoľnenosť surférov a viacfarebný svet hippies. Dnes boho štýl priťahuje veľa hviezd. Nespornými modernými boho kráľovnami sú Kate Moss a Sienna Miller. Pri výbere vlastných kúskov boho sa oplatí inšpirovať ich outfitmi.

 

PRÍKLADY BOHO ŠTÝLU - DÁMSKE

Ak práve začínate dobrodružstvo s originálnym štýlom boho, začnite udržiavaním rovnováhy. Pokúste sa skombinovať prvky šatníka tak, aby bol celok koherentný. Ako to spraviť? Nenoste boho od prstov po špičku nosa. Určite bude lepšie, ak sa v tomto štýle sústredíte iba na jednu vec, napríklad na maxi vzorované dámske šaty. Ak sa chcete obliecť a nezmeniť svoj štýl, nájdite svoje vlastné „ťažisko“. Pridajte napríklad čierne trapery. Kombinácie vzdušných letných šiat a sukní v štýle boho so ženskými mikinami alebo dámskymi svetrami tiež vyzerajú skvele. „Wow efekt“ je zaručený.

 

PRÍKLADY BOHO ŠTÝLU - PÁNSKE

Pánske oblečenie tiež poskytuje veľa možností na zostavenie outfitov v boho štýle. Inšpiráciou pre mužov môže byť Johnny Deep, ktorý je popredným predstaviteľom mužského boho štýlu. Príklad boho štýlu pre mužov? Dierované pánske rifle kombinované s „natiahnutými“ košeľami v rôznych farbách a tvídovou alebo denimovou vestou vyzerajú skvele. Dokonalým doplnkom boho štýlu bude pánsky náramok s remienkami. Ak chceme, aby to vyzeralo viac neformálne, vymeníme džínsy za joggery a pridáme jednofarebnú obuv. Effect? Ohodnoťte to sami. Je však potrebné dodať, že uvedený Johnny Deep sa považuje za jedného z najlepšie oblečených hercov. Boho je jednoducho bezkonkurenčný - vyhrá všetky módne súťaže.