🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MODERNÁ OBUV PRE ŽENY PRE ROK 2021? DÁMSKE VYSOKÉ TENISKY

OBĽÚBENÝ TREND

Keď sa vo výkladoch obchodov objavili prvé dámske tenisky na platforme, len málokto veril, že sa udržia viac ako jednu sezónu. Vyzerali síce dobre, no boli extravagantné a výrazné. Väčšina takýchto kúskov je populárna len chvíľku a následne na dlhé roky zmizne.

Keď sa však presunieme do súčasnosti, zistíme, že vysoké tenisky majú stále veľkú základňu fanúšikov. Sú štýlové, moderné a pohodlné. Ženy ich milujú, pretože dokážu opticky predĺžiť nohy a hodia sa k nohaviciam aj sukniam.

Trend tenisiek na platforme sa tak drží a stáva sa z neho nadčasová klasika. Chýbať by určite nemala ani vám. Ponuka je široká, a preto čakajte, že výber bude dlhší, ako sa na prvý pohľad môže zdať.

 

TISÍCKY FARIEB

Trend vysokých tenisiek poteší každého milovníka módy. Dôvod je najmä ten, že ho nájdete v množstve farebných prevedení. Najľahšie sa kombinujú jednofarebné modely v čiernej, bielej a béžovej. Ak by ste však chceli niečo výrazné, siahnite po viacerých farebných kombináciách.

Niektoré kúsky majú zaujímavú platformu. Iným nechýbajú farebné šnúrky a iné doplnky. Vyberať by ste mali podľa toho, aký štýl je vám najbližší. Minimalisti si zamilujú jednoduchú obuv, tí, ktorí majú radi vzory a farby, zas kombináciu viacerých odtieňov.

NAD ČI POD ČLENKAMI?

Tenisky na vysokej platforme majú okrem širokej ponuky farieb aj iné možnosti, ako napríklad výšku v okolí členkov. Jarné a letné prevedenia môžu byť nižšie. Počas teplých mesiacov vám v nich nebude tak teplo. Plus, spodnú časť nôh nemusíte v tomto období nijako chrániť.

Na druhej strane, zima a nízke teploty si ochranu končatín doslova vyžadujú. To je dôvod, prečo by ste mali siahnuť po vyššom prevedení. Pokojne si vyberte aj modely s kožušinkou. Zahrejú a poskytnú vysoký komfort.
 

VHODNÉ NA KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ

Vysoké tenisky dámske sú vhodné na takmer každú príležitosť. Znosíte ich do mesta, na nákupy, na stretnutie s priateľmi alebo len tak, doma. Vďaka vysokému komfortu v nich vydržíte dlhé hodiny bez menšej bolesti.

Obujte si svoj nový pár štýlových topánok k nohaviciam, šortkám či dokonca k sukni. Elegantné modely vyzerajú na nohe prirodzene. Nepriťahujú toľko pozornosti a vedia splynúť s akýmkoľvek oblečením.

Ak by ste topánku chceli zvýrazniť, kúpte si masívne prevedenie vo sýtych farbách. K nemu si následne oblečtejednoduché tričko a nohavice.

RÝCHLE OBÚVANIE SO ŠNÚRKAMI AJ BEZ

Tenisky na platforme môžu mať klasické šnurovanie ako bežné typy. Topánku si tak viete upraviť a stiahnuť presne podľa vašich predstáv. Nehovoriac o tom, že šnúrky môžu byť zaujímavej farby. Plnia tak funkciu doplnku.

V ponuke však nájdete aj kúsky vhodné len na našuchovanie. Ich obúvanie je rýchle a zachráni vás vždy, keď sa budete niekam ponáhľať.
 

DETAILY, KTORÉ VŠETKO MENIA

Prepracované detaily dokážu povýšiť topánku o niekoľko úrovní vyššie. Zaujímavý vzor, farebné šnúrky, výrazná platforma či kapsičky vedia potešiť. Niektoré tenisky majú dierkový materiál, vďaka ktorému noha dýcha. Sú preto ako stvorené na leto.

DOPLŇTE SI SVOJ ŠATNÍK EŠTE DNES

Vysoké tenisky sú pohodlné a pekné. Po obutí dokážu opticky predĺžiť nohy a zaujať. Vhodné sú k nohaviciam, sukni aj šatám. Vyberať si môžete z tisícok farieb a typov. Siahnite po minimálne jednom kúsku aj vy.