🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PRIPRAVTE SA NA LETO DÁMSKYMI SANDÁLMI NA PLATFORME

POHODLIE NA PRVOM MIESTE

Dámske topánky na opätku sú charakteristické tým, že po čase vás v nich začnú bolieť nohy. Nepohodlie je najčastejším problémom, kvôli ktorému ženy odmietajú nosiť lodičky. Ak však túžite po štýlovej obuvi s opätkom, vyberte si pekné sandále.

Dôvod, prečo vás v nich nohy nebudú bolieť, je jednoduchý. Majú hrubší opätok, niekedy aj platformu. Tá je stabilná a dobre sa na nej stojí. Topánky si tak môžete vziať na dlhý deň do práce či mesta. O pohodlie sa stará aj pracka okolo členku. Topánku drží na mieste a skvelo ju dopĺňa.
 

ŠIROKÝ VÝBER FARIEB

Leto je plné žiarivých a výrazných farieb. Je to obdobie, kedy môžete povoliť uzdy svojej fantázie a skúšať čokoľvek, čo sa vám páči. Tento rok je najmä o pasteloch. Jemná ružová, modrá či zelená vyzerajú na dámskych sandáloch elegantne a žensky. Ľahko sa kombinujú s ďalšími kúskami v čiernej, bielej a béžovej.

Chceli by ste niečo viac, ako len jednofarebný výzor? Prezrite si modely s rôznymi detailmi a ozdobami, ako napríklad šnúrky či kvety. Dokonca, hodiť sa vám môže minimalistické prevedenie so zvieracím vzorom.

METALICKÉ ODTIENE AKO HIT SEZÓNY

Metalické odtiene sú posledné roky na výslní. Veľké zastúpenie majú nielen v móde, ale aj v kozmetike či interiérovom dizajne. Sú luxusné a zaujímavé. Priťahujú pozornosť a dokážu oživiť každý jeden outfit. Ak by ste o ne mali záujem, poobzerajte sa po letných dámskych sandáloch v striebornej a zlatej.

Kombinovanie týchto farieb nie je vôbec tak ťažké, ako sa na prvý pohľad zdá. Najlepšie vyzerajú s bielou a čiernou, no ak sa nebojíte nezvyčajného vzhľadu, vyskúšajte bledomodrú, sivú alebo ťaviu.

S VÝREZOM AJ BEZ

Dámske sandále na opätku majú jednu veľkú výhodu. Nájdete ich v nespočetnom množstve prevedení. Môžu byť masívne aj jemné, v jednoduchom sfarbení, no taktiež so vzormi. Predná časť topánky je otvorená alebo zatvorená. Záleží od jednotlivých modelov.

Uzatvorená špička je spravidla rovnakej farby ako celok, prípadne má zaujímavé farebné či materiálové prevedenie. Niekedy je rovnaká ako platforma. Otvorené sandálky si zamilujete na dovolenke, pri mori alebo len tak, počas horúcich dní.

ZLAĎTE ICH S DOPLNKAMI

Plánujete dámske sandále na platforme skombinovať so šatami? Vyskúšajte niečo iné. Topánky zlaďte s doplnkami. Dajte si na ruku zaujímavý náramok alebo do vlasov farebnú šatku a vytvorte pekný celok.

Pri ladení farieb máte dve možnosti. Milovníci jednoduchosti si na svoje prídu pri spôsobe “tón v tóne”. Ten si zakladá na kombinovaní rovnakej farby vo viacerých odtieňoch. Prípadne kombinovaní dvoch či troch podobných, ako je biela a béžová alebo čierna a sivá. Prechod medzi nimi musí byť plynulý, aby príliš “nekričal”.

Druhým spôsobom je kontrast. Ten sa zapáči tým, ktorí radi experimentujú. K oblečeniu vyberte doplnky v úplne odlišnej farbe. Obľúbenými kontrastnými dvojicami sú čierna a biela, čierna a žltá, a červená a biela.
 

UŽITE SI LETO TAK, AKO SA PATRÍ

Leto má byť o pohode, relaxe a tých najkrajších outfitoch. Vyberajte si štýlové sandále na opätku či bez neho. Možností je nespočetne veľa aj v rámci materiálu a farieb. Kombinujte nekombinovateľné a noste to, čo máte radi.