🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

LISTOVÁ KABELKA - DOPLNOK, KTORÝ VÁM NESMIE CHÝBAŤ!

LISTOVÁ KABELKA - DOPLNOK, KTORÝ VÁM NESMIE CHÝBAŤ!

Listové kabelky predstavujú dámsky módny doplnok, ktorý je zväčša menších rozmerov, dalo by ich nazvať aj mini kabelky, ktoré slúžia na nosenie tých najdôležitejších vecí, ako sú napríklad kľúče, mobil, peniaze a samozrejme nejaký rúž či zrkadielko. Tento typ kabelky sa považuje za takzvanú “čerešničku na torte”, keďže dopĺňa celkový look. Kvôli ich veľkosti sa najčastejšie nosia držaním v ruke alebo môžu mať aj tenký remienok na rameno. Taktiež, u niektorých je súčasťou aj krátky remienok, vďaka ktorému kabelku môžete nosiť zavesenú na zápästí. Pokiaľ je kabelka trocha väčších rozmerov, jej súčasťou jej dlhé ramienko, ktoré Vám umožní ju nosiť ako crossbody. Ešte donedávna boli listové kabelky spájané najmä s vysokou eleganciou  a používali sa len na slávnostné príležitosti, ako sú svadby, večierky či oslavy. Dnes, sa tento typ dámskeho doplnku stal módnym hitom a používa sa na každodenné nosenie k hoci akému typu outfitu. Môžete ju nosiť do práce, na nákupy či s priateľmi na kávu.  

Dámske čižmy 

Dámske joggery 

LISTOVÉ KABELKY - MÓDNE HITY ROKU 2021 

Tieto kabelky môžeme v dnešnej dobe spozorovať v rôznych prevedeniach. Tento rok, určite odporúčame zaobstarať si listovú kabelku klasického obdĺžnikového tvaru v univerzálnej čiernej farbe. Môže byť vyrobená z lakovanej lesklej eko-kože. Takýto typ dodá Vášmu outfitu pôvab a magickosť.  

Pokiaľ preferujete módne farby, namiesto klasickej čiernej, určite si zaobstarajte model v béžovej farbe. Béžová farba predstavuje odtieň, ktorý je na vrchole aktuálnej módnej sezóny jar / leto 2021. Tento typ kabelky sa bude dokonale hodiť do každodenných bežných outfitov, ale taktiež aj do viac formálnejších štylizácii. Tento typ kabelky je ideálny na letné obdobie a najmä, ak si zvolíte kabelku v rôznych pestrých farbách, ktorá sa Vám bude hodiť k akémukoľvek letnému outfitu. Odporúčame zaobstarať si kabelku v jednej z týchto farieb: ružová, levanduľová fialová, jemná modrá. Určite by ste sa nemali vyhýbať pastelovým odtieňom.  Hitom nadchádzajúcej letnej sezóny budú určite aj listové kabelky v neónových farbách. Nebojte sa experimentovať a taktiež sa nevyhýbajte doplnkom so zvieracími vzormi, ktoré patria medzi najviac trendy vzory už niekoľko sezón.  

Obuv na platforme 

Overaly 

K AKEJ PRÍLEŽITOSTI SI ZVOLIŤ LISTOVÚ KABELKU?  

Tento druh kabelky je samozrejme vhodný do akejkoľvek formálnej štylizácie. Ideálne sa hodí ku koktailovým šatám. Je tiež skvelým doplnkom kancelárskeho dresscodu. Čo sa týka ležérneho štýlu, vytvorí dokonalé kombinácie s džínsami, bielym tričkom a bundou strihu oversize. Nič nepokazíte, ak si listovú kabelku vezmete k akýmkoľvek letným šatám. Hodí sa do každého letného outfitu, zloženého zo šortiek a topu. Listovú kabelku si v pokoji zvoľte na akúkoľvek príležitosť, či už idete do práce, na nákup alebo do mesta s priateľkami. Je to naozaj univerzálny kúsok, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadnej dámy. Ak takúto kabelku ešte nemáte, odporúčame zaobstarať si ju čo najskôr. Garantujeme, že to neoľutujete a budete ju milovať!  

Šaty pre svedka - šaty módne a elegantné

Vysoké sandále s viazaním - vždy nadčasové a módne

Obťiahnuté šaty - dokonale zdôraňujú postavu

Správna veľkosť topánok - doprajte svojim nohám pohodlie