🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

S ČÍM KOMBINOVAŤ DÁMSKE PAPUČE ?

DÁMSKE PAPUČE KTORÉ SA SKVELO HODIA K ŠATÁM 

Ľahká a pohodlná obuv je mimoriadne vhodná počas slnečných, jarných a letných dní. Nie je preto prekvapením, že dámy sa rozhodnú zmeniť tenisky na štýlové šľapky. Tento typ obuvi, bude perfektný v kombinácii so vzdušnými šatami. Vďaka štýlovo navrhnutým topánkam, ktorých nepochybnou výhodou je pohodlie, sa každá žena môže cítiť štýlovo a zároveň pohodlne. Dámy si môžu vybrať modely s plochými podrážkami alebo s menšími či väčšími podpätkami. Dámske papuče, je možné kombinovať takmer s čímkoľvek. Nazúvacie topánky, v kombinácii s bielymi čipkovanými šatami budú pôsobiť veľmi dievčensky. To isté platí pre kombináciu šľapiek s kvetinovým vzorom šiat. Každá z dám, si môže ľahko vybrať ten najlepší pár topánok, pre svoje vlastné pohodlie. Žabky zaručujú predovšetkým mimoriadny komfort, preto sa ženy často rozhodnú pre ich výber, napríklad vo voľnom čase. Milovníci módy si určite nájdu extravagantné šľapky, ktoré im pomôžu vystúpiť z davu, ale aj priaznivci minimalizmu si tiež prídu na svoje. 

DÁMSKE PAPUČE PRE ŠPORTOVÝ VZHĽAD 

Na jar a v lete, sa často obliekame do oveľa voľnejšieho štýlu. Mestský outfit, určite dokonale doplnia štýlové dámske papuče. Športový model obuvi v kombinácii s krátkymi nohavicami z rifľoviny a priedušnou blúzkou, ktorý dámy milujú, nám umožní naplno si vychutnať čaro teplejších dní. Žabky, sú tiež častou voľbou pri stretnutí s priateľmi, či už vonku alebo v kaviarni na námestí. Je to hlavne preto, lebo obuv zaručuje dámam veľké pohodlie, ba čo viac, vynaliezavé majiteľky ich môžu skĺbiť skutočne zaujímavým spôsobom. Jedným zo zaujímavých návrhov, je kombinácia športových šľapiek so sukňou a tričkom s módnou potlačou. Táto klasická, ale štýlová kombinácia, bude ideálna pre krásne jarné dni, ktoré radi trávime vonku. Každý módny nadšenec, môže ľahko kombinovať žabky tak, aby celý outfit vytváral jeden celok. 

Dámske papuče, sú ako stvorené do slnečných dní. Vďaka obrovským možnostiam, si môžu štýlové dámy, vychutnať pohodlie  a zároveň byť IN.