🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

S ČÍM KOMBINOVAŤ PÁNSKE ŠĽAPKY ?

PÁNSKE KOŽENÉ ŠĽAPKY – KEDY SA PRE NICH ROZHODNÚŤ?

Pevná a precízne vyrobená obuv tohto typu sa počas letných mesiacov hodí na stretnutia s priateľmi v meste. Kožené šľapky je možné jednoducho skombinovať s džínsami a jednoduchým tričkom s krátkym rukávom. Tento vzdušný typ obuvi poskytuje maximálny komfort a pohodlie pri nosení, a preto je častou voľbou mužov, ktorí sa v móde vyznajú. Po pánskych kožených šľapkách môžete siahnuť počas každej neformálne udalosti, kedy chcete byť štýlový a cítiť sa komfortne. Menej športová verzia pánskych šľapiek je ideálna na prechádzky do mesta. Muži, ktorí radi experimentujú s módou, si môžu zvoliť aj kombináciu elegantnejších kožených šľapiek s chino nohavicami. Táto kombinácia bude ideálna na menej formálne príležitosti.

KEDY SI OBUŤ PÁNSKE ŠPORTOVÉ ŠĽAPKY?

Muži, ktorí oceňujú pohodlie počas slnečných dní si môžu tiež vybrať zo širokej ponuky športových šľapiek. Sú ideálne na pláž, ale to nie je ich jediné možné využitie. Pánske šľapky sú tiež ideálne na každodenné nosenie. Ak sa nosia k šortkám z bavlny alebo ľanu, v kombinácii s košeľou s vyhrnutými rukávmi vznikne okúzľujúci outfit. Športová verzia tohto typu obuvi sa vyznačuje neobvyklým pohodlím pri nosení, okrem iného aj vďaka použitiu mäkšej a správne profilovanej podrážky. Na trhu sa nachádza obrovské množstvo pánskych šľapiek, a tak si každý muž dokáže nájsť kúsok podľa svojich predstáv, v ktorých sa počas slnečných mesiacov bude cítiť pohodlne. Pánske športové šľapky je možné kombinovať s akýmikoľvek kúskami oblečenia tak, aby vyzerali originálne.

Tento typ obuvi je ideálny na situácie, kedy si môžeme dovoliť ležérny outfit. Prezrite si preto našu ponuku pánskych šľapiek a dolaďte k nim pánske nohavice, tričkábundu podľa vlastného výberu.