Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

S ČÍM KOMBINOVAŤ TEPLÁKY?

SPRÁVNE USPORIADANÁ SKRIŇA ALEBO KTORÉ ŠATY BY SME SI MALI ZAVESIŤ NA VEŠIAK.

Správne uskladnenie odevov je veľmi dôležité, ak ich plánujeme ešte dlhodobo nosiť. Ktoré oblečenie by sme si mali teda zavesiť na vešiak? V šatníku by ste si určite mali zavesiť: šaty, bundy, nohavice, košele, kombinézy a sukne. Zavesené oblečenie v šatníku vám zaistí,že sa mu nič nestane v priebehu dní, mesiacov, dokonca rokov.

AKO ULOŽIŤ ŠATY NA VEŠIAKY TAK, ABY BOLI VŽDY AKO NOVÉ?

Aby sme túto tému ukončili, mali by sme sa tiež zamerať nielen nato, aké oblečenie bude u nás v šatníku visieť ale aj akým spôsobom. Aby sa jemný materiál tkanín, z ktorých sa vyrábajú naše odevy, vôbec nedeformoval, zvoľte si vešiaky na jednotlivé veľkosti oblečenia. Predstavte si, že zavesíte ťažkú ​​bundu na drôtený vešiak, pravdepodobne nieje nutné vysvetľovať čo sa s ňou stane. V tomto prípade bude vhodnejšie teda zvoliť drevený vešiak.

Ďalej by sme sa mali riadiť zásadou - jeden vešiak na jednu vec. Nikdy by sme na vešiak nemali zavesiť niekoľko rôznych košieľ. Okrem toho, je dobré chúlostivé tkaniny dodatočne chrániť tak, že ich zakryjete nejakým poťahom. A ešte jeden praktický tip - ak plánujete zavesiť sukňu na vešiak so „sponami“, najprv sa uistite, že v mieste medzi nimi je špongia. Inak môžete na sukni očakávať nevzhľadné priehlbiny.

KTORÉ OBLEČENIE BY STE TEDA NA VEŠIAKY ZAVESIŤ NEMALI?

Ak ste si na vešiak plánovali zavesiť dlhé svetre, premyslite si to. Svetre, pletené blúzky a ťažké vesty sú veci, ktoré by ste radšej vo svojom šatníku vešať nemali. Lepším riešením je jednoducho nájsť pre ne miesto na polici. Ak by ste ich takto zavesili na vešiak, jednoducho sa zdeformujú a znehodnotia.