Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

VZDUŠNÉ LETNÉ ŠATY

VZDUŠNÉ ŠATY NA LETO – POSTAVA V TVARE HRUŠKY

Aké vzdušné šaty na leto by si mali zvoliť ženy s tvarom postavy „hruška“? Stojí za to nadviazať na jeden z najhorúcejších trendov sezóny a snažiť sa byť asymetrická. Módna asymetria umožňuje efektívne zdôrazniť najsilnejšie prvky ženskej postavy. Ženy s postavou v tvare hrušky majú jemné, ženské plecia, široké boky a často o niečo väčšie stehná. Preto by mali venovať pozornosť vrchnej časti tela. Vzdušné šaty s ramienkom len na jednom ramene napríklad aj s doplnkovým riasením bude pôsobiť veľmi pôvabne a žensky. 

VZDUŠNÉ ŠATY NA LETO – POSTAVA V TVARE JABLKA

Jedná sa o veľmi ženský typ postavy. Jeho výhodou je určite jasne zdôraznená línia poprsia. Nevýhodou – mierne zaoblené bruško. Najlepšou voľbou pre postavu tohto typu bude preto otvorený výstrih v tvare písmena ,,V“. Vzdušné šaty pre postavu jablka by mali byť strihané pod poprsím – vďaka čomu môžeme efektívne skryť krivky okolo bokov a brucha. A čo nohy? Pre nižšie dámy sú vhodným riešením sandále s vyšším podpätkom – ktoré postavu zoštíhlia vizuálnym odstránením niekoľkých kilogramov. Pre vyššie dámy však odporúčame nízku obuv.

ÚZKY PÁS A ŠIROKÉ RAMENÁ

Mali by nosiť vzdušné letné šaty aj dámy so siluetou obráteného trojuholníka a jasne ohraničenými, širokými ramenami?  Určite áno, ale v tomto prípade sa odporúča aj poriadne vyblázniť pri asymetrií a nájsť rovnováhu. Tu je potrebné na rozdiel od hrušky, zdôrazniť nohy, lýtka a stehná. To znamená, že spodná časť šiat by mala byť asymetrická – napríklad aby mali prednú časť výrazne kratšiu ako zadnú alebo zreteľne skrátenú jednu z bočných strán. Efekt ešte umocní výber dámskych sandálok na vysokom podpätku.