🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SEZÓNA SVETROV JE TU! VYBRALI SME PRE VÁS TIE NAJOBĽÚBENEJŠIE

SEZÓNA SVETROV JE TU! VYBRALI SME PRE VÁS TIE NAJOBĽÚBENEJŠIE

Meníte svoj šatník na jesenný alebo zimný a zistili ste, že vám chýbajú základné kúsky? Okrem tričiek s dlhým rukávom a klasických riflí budete potrebovať aj svetre v rôznych farebných prevedeniach. Majú štýlový dizajn, príjemne vás zohrejú a jednoducho sa kombinujú s iným oblečením. Zaobstarajte si aspoň jeden dámsky sveter aj vy.

 

JEDNODUCHOSŤ SA NOSÍ

Vo svete farieb, vzorov a potlačí je stále miesto pre minimalizmus a jednoduchosť. Tento trend si zamilujú hlavne zarytí fanúšikovia tradičného, elegantného a mierne formálneho štýlu. Jednofarebné svetre vyzerajú dobre a predstavujú univerzálny kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Zladíte ich totižto do všetkých outfitov, nehľadiac na to, aké nohavice, kabát alebo bundu máte na sebe. Minimalistické svetre sú tiež skvelé v prípade, že potrebujete štýlový, no pritom formálnejší outfit do práce. Nie sú príliš výrazné a nepriťahujú toľko pozornosti. Keď k nim dáte správne doplnky, máte vyhraté. Klasikou je čierny sveter dámsky vhodný na všetky príležitosti – do práce, školy, mesta, na nákupy alebo na kávu s priateľkami. Ak čiernej máte dostatok, vyskúšajte bielu, sivú, hnedú alebo oranžovú. Trendy na jeseň 2021 hlásajú aj pastelové tóny, a preto sa nebojte modrej, červenej alebo žltej. Výborne vyzerá tiež ružový sveter dámsky v jemnom odtieni.

 

VÝRAZNÉ VZORY A POTLAČE

Keď si spravíte základ šatníka univerzálnymi modelmi, začnite sa obzerať po potlačiach a vzoroch. Ich hlavnou výhodou je to, že priťahujú pozornosť a zaujmú aj z diaľky. Často k nim nepotrebujete pridávať doplnky, pretože sú samé o sebe výrazné. Vyzerajú skvelo s jednofarebnými vecami, ako riflami, čiernymi nohavicami alebo sivou sukňou. Do kategórie populárnych vzorov sa radia pásiky, kruhy, štvorce, obdĺžniky a trojuholníky. Pri pásikoch si dávajte pozor, vedia opticky zväčšovať. Z potlačí sú obľúbené tematické dámske vianočné svetre vhodné na nosenie nielen počas Vianoc, ale aj počas celej zimy. Väčšina má pekný nórsky vzor. Ten nevzbudzuje len vianočnú, ale celkovo zimnú atmosféru. Ďalej sa nebojte potlačí a vyšívaných vzorov ako soby, vločky, stromčeky alebo Santa Claus.

 

ROLÁKY SÚ PRAKTICKÉ, SVETRE S VÝSTRIHMI ZAS KLASIKOU

Pri výbere svetrov máte dve možnosti. Buď si zvolíte klasický model s okrúhlym alebo véčkovým výstrihom, alebo siahnete po roláku. Prvá možnosť je klasikou, vyzerá dobre a dá sa skombinovať do akéhokoľvek outfitu. Vhodná je pre všetky vekové kategórie a poskytuje vysoký komfort. Roláky sú hneď druhou možnosťou. Vyzerajú dobre, no dlhú dobu neboli trendy. Ľudia ich mali radi pred desiatkami rokov. Následne zanikli a objavili sa až pred približne dvomi rokmi. Odvtedy sú na výslní a tak skoro by nemali zmiznúť. Mnohí ich milujú vďaka ich schopnosti ochrániť krk a dekolt. Vhodné sú na jeseň aj chladnú zimu. Nájdete ich vo viacerých prevedeniach, od tých, ktoré majú nižší stojačik, až po tie s vysokým siahajúcim k brade. Výber je čisto na vás. Najlepšie je, keď máte doma obe možnosti. Ak by ste si ale chceli kúpiť len jednu, zistite, čo sa vám viac hodí a čo aj najviac znosíte.

 

VYBAVTE SA KVALITNÝM SVETROM AJ VY

Štýlový sveter vyrobený z kvalitných materiálov vydrží roky a poskytne vám množstvo praktických funkcií. Je tiež príjemný na dotyk a vyzerá veľmi dobre. Pri každom nosení sa v ňom budete cítiť dobre. Rozšírte si svoju jesennú a zimnú zbierku o sveter v jednej alebo viacerých farbách, prípadne s peknou potlačou a vytvorte si elegantný a trendy outfit.