🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠĽAPKY NA LETO

VYSOKÉ PODPÄTKY 

V letnej sezóne 2020 budú najmódnejším modelom dámskej obuvi šľapky s vysokými podpätkami, ktoré vytvoril taliansky módny dom Bottega Veneta. Ak sa chceme pochváliť našou neuveriteľnou znalosťou najhorúcejších trendov sezóny, rozhodnime sa pre tieto šľapky v intenzívnej, najlepšie neónovej farbe. V závislosti od príležitosti vyberte výšku podpätku. Módne šľapky na leto majú podpätky rôznych výšok a hrúbok. Pri výbere dokonalého podpätku sa riaďte rovnakými zásadami, ako pri nákupe iných dámskych vysoko podpätkových topánok: stabilita, tvar, pohodlnosť. 

ŠĽAPKY NA LETO - RETRO KLINY A PLATFORMY  

Nepriehliadnuteľným kúskom v outfite na leto sú šľapky s klinom a platformou. Sú dokonalým kúskom na dovolenku, do mesta a na párty. Najobľúbenejšou dovolenkovou obuvou sú určite šľapky a sandále. Môžete s nimi vytvoriť jednoduché a nápadité outfity. Napríklad kombináciou s dámskymi šortkami alebo ženskými šatami. V lete prejdite z vysokých podpätkov na šľapky, a kombinujte ich so sukňou, overalom, alebo si oblečte čierne šaty. Na oficiálne obchodné rokovania odporúčame šľapky s uzavretou špičkou v klasickej čiernej farbe. 

   

MALÉ UMELECKÉ DIELA - ŠĽAPKY NA LETO 

Módne šľapky na leto majú rôzne podoby. Môžeme si vybrať z klasiky v základnej farbe a elegantnom štýle, alebo ísť do úplnej extravagancie. Šľapky v lete ozdobia chodidlá, ako najkrajšie šperky - s trblietkami, flitrami, ozdobené kožušinou a lesklými kamienkami. Takáto bohato zdobená obuv bude vyzerať skvele, ako originálny doplnok outfitu. Obzvlášť, ak základ bude mať utlmenú farbu. Ak zvolíme štýlové, pútavé šľapky vzdajme sa akýchkoľvek väčších šperkov v prospech malých náušníc, náramkov alebo prsteňov. 

Viac módnych šľapiek pre leto nájdete v bohatom sortimente nášho internetového obchodu. Odporúčame!