🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

STYLING NA HORÚCE DNI - MÓDA NA DOVOLENKU

MÓDA V HORÚCICH DŇOCH - PRÍRODNÉ MATERIÁLY A SVETLÉ FARBY 

V horúcich letných dňoch sa pánska a dámska móda riadi podobnými univerzálnymi pravidlami. Dámske aj pánske odevy by mali byť vyrobené z prírodných, vzdušných materiálov napríklad ľanu alebo bavlny. Zanechajme úplne umelé štruktúry, ako je koža, ktorá neprepustí vzduch, takže je to určite zlá voľba počas letných dní. Zameriame sa predovšetkým na svetlé farby: biela, béžová, všetky akty pastelových farieb. Vyvarujte sa čiernej farbe v horúcom počasí, efektívne priťahuje slnečné svetlo. 

DÁMSKE MAXI ŠATY 

Jedným z najmódnejších trendov leta 2020 sú tropické vzory. Tieto znalosti sa oplatí využiť pri výbere šiat. Dlhých, ľahkých letných šiat s potlačou priamo zo srdca africkej džungle. Nezabudnite si vybrať doplnky, pohodlné dámske sandále, klobúk a ratanovú tašku so zaujímavou formou, napríklad okrúhlu alebo štvorcovú. 

Takto sa môžete obliecť na prechádzku s priateľom, alebo na večeru so svojím milovaným. Počas obeda sa však nezabudnite vyhnúť slnečným lúčom, ani ten najlepší outfit určený na horúce dni vás neochráni pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Preto skôr, ako opustíte dom natrite si tvár, ramená a výstrih opaľovacím krémom s faktorom. 

DÁMSKE ŠORTKY V HLAVNEJ ÚLOHE 

V horúcich dňoch je veľmi ľahké implementovať myšlienku stylingu v hlavnej úlohe s dámskymi šortkami, v kombinácii s dámskym bavlneným tričkom, obohatené zaujímavou potlačou. Zvýraznite nekomplikované tvary s hlbokými farbami: tmavomodrá s červenou, pastelové s neónovými, khaki s práškovou ružovou. 

Zvýraznite charakter oblečenia v horúcich dňoch talianskym štýlom. Uviažte si okolo krku hodvábny šál a oblečte si módne okuliare so zaujímavými rámami. Nezabúdajte ani na slamený klobúk, ktorý chráni pred slnkom. Teraz ste pripravené hľadať svoje letné dobrodružstvo! 

Viac inšpirácie na horúce dni nájdete v našom obchode. 

Pozrite : dámske šľapky, dámske šaty, dámske šortky, dámske sandále, dámske doplnky