🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ZAŽIARTE NA KAŽDEJ LETNEJ PÁRTY. V TÝCHTO ŠATÁCH SA BUDETE CÍTIŤ SEXY A POHODLNE

VOĽNÝ A PRÍJEMNÝ MATERIÁL

Základom každých dámskych letných šiat musí byť voľný a príjemný materiál. Pri ich nákupe sa vyhýbajte hrubej látke alebo vrstveniu. Ak by ste sa báli nižších nočných teplôt, vezmite si so sebou rifľovú bundu alebo ľahší prehoz.

Tenší materiál sa postará o to, aby ste sa v šatách cítili dobre aj hodiny po tom, ako si ich oblečiete. Seďte, tancujte a prechádzajte sa bez toho, aby ste sa spotili.

 

 

SPRÁVNA DĹŽKA PRE KAŽDÚ ŽENU

Chcete na párty zažiariť? Jednou z možností sú kratšie šaty, ktoré končia tesne nad kolenami alebo v polovici stehien. Ide o obľúbenú dĺžku. Nijakým spôsobom nedeformuje postavu a obuť si k nej môžete lodičky i poltopánky. Dokonca, niektoré šaty vyzerajú skvelo s plátenkami.

Druhou možnosťou sú dlhé letné šaty končiace pri členkoch. Ich výhodou je najmä to, že sú z voľného materiálu, a preto vám v nich nebude teplo. Vyberáte si z kúskov s dlhým a krátkym rukávom.

Dlhšie modely sú vhodné skôr pre vyššie ženy. Ak vám chýba zopár centimetrov, šaty by to mohli zvýrazniť. Dobrou správou ale je, že tento drobný problém sa dá ľahko vyriešiť. Stačí si obuť lodičky, sandále alebo inú obuv na opätku.

 

 

FAREBNÉ KOMBINÁCIE AKO STVORENÉ NA LETO

Letné šaty sú charakteristické zmesou viacerých farieb. Milovníčky minimalistických kúskov si prídu na svoje prijednofarebných modeloch. Zvoľte červenú, ružovú, modrú alebo čiernu. Tú sa snažte oživiť bielymi alebo kovovými doplnkami. Ak chcete staviť na nežnosť, vyberte si biele letné šaty. Zaujmú hneď na prvý pohľad.

Druhou možnosťou sú kombinácie viacerých odtieňov alebo vzory. Najobľúbenejšie sú kvety, no tiež bodky či geometrické tvary. A pre tie, ktoré chcú niečo extra, je tu tigria potlač.

V šatníku by ste vo všeobecnosti mali mať dva typy šiat. Jedny vo výraznej potlači určené na pritiahnutie pozornosti. A druhé v jednoduchom, jednofarebnom dizajne určenom na každú príležitosť. Dokonca, aj na bežné nosenie do mesta.

 

NEZABUDNITE NA DOPLNKY

Outfit netvoria len šaty. Preto nezabúdajte na obuv a správne doplnky. V lete platí pravidlo, čím menej tým lepšie. Stavte skôr na jednoduchosť ako príliš kombinované vrstvenie.

Z obuvi sú najlepšie lodičky, sandále alebo šľapky na platforme. Tie opticky predĺžia nohy a pritom poskytnú vysoký komfort. K niektorým šatám si pokojne obujte plátenky alebo poltopánky.

Doplnky vyberajte opatrne. Stačí jedna retiazka a menšie náušnice. Prípadne zvoľte masívnejší náramok.

Plus, nezabúdajte na kabelku. Najlepšia je crossbody, pretože ju môžete mať neustále pri sebe. Stačí si ju len prehodiť cez plece. Skvelou možnosťou sú tiež listové kabelky. Tie si však budete musieť niekde odložiť, pretože by vám v rukách mohli zavadzať.

 

VYBERTE SI JEDNY AJ VY

Namiesto toho, aby ste premýšľali nad tým, čo si oblečiete na najbližšiu párty, si vyberte jedny sexi letné šaty. Pri nakupovaní sa zamerajte nielen na dizajn, ale aj na samotný materiál. Ten by mal byť vzdušný a voľný, aby vám v ňom nebolo príliš teplo.