🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

STYLING DO PRÁCE - SPRIEVODCA PRE DRESS CODE

AKO SA OBLIECŤ DO PRÁCE?

Na dosiahnutie úspechu v podnikaní, by mal byť Váš pracovný štýl vždy konzistentný a elegantný. Prostredníctvom odevov vyjadrujeme úctu ľuďom, ktorí s nami spolupracujú, obchodným partnerom a kolegom v priemysle. Je ťažké pracovať s ľuďmi, ktorých neodborný odev účinne odvádza pozornosť od podnikania. Profesionálny obchodný odev je Vaša najlepšia vizitka, preto by ste si mali vždy zvoliť outfit do práce, ktorý zaistí uznanie v očiach spolupracovníkov. Správne zvolený pracovný odev môže pridať sto bodov k Vášmu profesionálnemu hodnoteniu a predstaviť Vás ako sebaistého človeka.

 

AKO SA OBLIECŤ DO KANCELÁRIE?

Business dress code odporúča, aby odev pre prácu v kancelárii bol pozorný a konzervatívny. Čo to znamená? Existuje celý zoznam outfitov, ktoré fungujú do práce a naopak, nefungujú. Dobrý dojem urobíte ak dámske šaty, či sukne nebudú odhaľovať Vaše kolená. Saká a blúzky by mali byť s rukávmi minimálne po lakte, a opätky nie vyššie ako 7 centimetrov. Nie ste si isté, či môžete nosiť dámske svetre alebo dámske roláky do kancelárie? Samozrejme, ale uistite sa, že látka a vzory sa hodia do práca. Našťastie existuje priestor, kde sa môžete vyblázniť. Hovorím o doplnkoch. Investovanie do originálnych dámskych kabeliek sa oplatí. Oživí to klasický outfit, napríklad s motívom patchwork. Ak si vyberiete outfit do práce v tlmených farbách, nechajte brošne, šály a náramky kričať farbou.

 

PRÍLEŽITOSTNÝ PRACOVNÝ ŠTÝL

Pracovný štýl v neformálnom tóne je pre Vás slobodná voľba. Napriek tomu, že by Váš odev mal zostať zachovaný aspoň s miernym obchodným akcentom. Neformálny štýl pri skladaní pracovných outfitov sa vyznačuje ležérnym charakterom. Môžete sa obliekať takýmto spôsobom, keď Vaša spoločnosť nie je viazaná prísnymi pravidlami obchodného oblečenia. Medzi bežné pracovné oblečenie patria: pohodlné dámske rifle, dámske základné tričká a dámske dlhé svetre alebo dámske vesty v rôznych farbách. Tak isto aj topánky kovbojského štýlu, ktoré sú veľmi módne v jesennej sezóne. A teraz ste pripravení dosiahnuť ďalšie pracovné úspechy.

 

GLAMOUR ŠTÝL DO PRÁCE

Glamour štýl poteší najmä ženy, ktoré rady vyzerajú elegantne v každej situácii. Aj keď sa hovorí, že očarujúce oblečenie je vyhradené hlavne pre veľké chvíle, niektoré jeho prvky sa dajú úspešne prepašovať do pracovných outfitov. Napríklad dámske roláky budú vyzerať skvele v kombinácii s nohavicami s vysokým pásom, spolu s vysokými podpätkami. Dámske svetre s lesklým vláknom dokonale ladia s klasickými nohavicami cigaretového strihy a mokasínami. Hodvábne tuniky určite fungujú v súpravách s kožušinovými vestami.

 

Ako vidíte, obchodný zákonník Vás síce zaväzuje, aby ste dodržovali dress code v práci, ale oplatí sa hrať s módou. Teraz dokonca viete prepašovať do outfitu oblečenie, ktoré sa vám páči.