🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

STYLING DO ŠKOLY - POHODLNÝ A MÓDNY

DÁMSKE ŠKOLSKÉ OUTFITY 

Módne dámske oblečenie do školy, ktoré by malo byť v tejto sezóne určite vo vašom šatníku začína dámskou bundou. Môže byť džínsová, bavlnená alebo pletená, podľa toho, čo vám najviac vyhovuje. Jedna vec je istá, stane sa skvelou základňou pre vytvorenie zaujímavého školského, dievčenského outfitu. Môžete pridať členkové topánky s nízkym podpätkom, dámske tenisky, ale aj čierne workery. Cely outfit bude udržiavaný v neformálnom štýle.  

Máte radi romantický vzhľad? Chcete sa vždy cítiť žensky a výnimočne? Jasnou voľbou sú dámske šaty. V tejto sezóne sú módne šaty zdobené živočíšnymi motívmi, alebo malými kvetinovými vzormi. A čo nato? Kožušinová vesta, alebo jednofarebný dámsky sveter hodený cez plecia sa dokonale hodí. Je to dievčensky štýl, vďaka ktorému určite nebudete v školských chodbách bez povšimnutia. 

 

   

PÁNSKE ŠKOLSKÉ OUTFITY  

Hlavným povinným trendom školského, chlapčenského štýlu je športová elegancia. Ako zostaviť sadu pánskeho oblečenia, ktorá bude zodpovedať tomuto trendu? Iba panské jogger nohavice, plus pánsky sveter s módnou väzbou a ste pripravení! Ak si vyberieme pánske džínsové nohavice, pekným kontrastom k džínsovine bude svetlý top. Napríklad v neutrálnej farbe - béžová alebo krémová. Styling do školy by mal byť vždy postavený z niekoľkých vrstiev. Chlapčenský styling do školy môže čerpať z populárneho štýlu 80. rokov. Ako? Pánske džínsy spolu s pánskou mikinou potlačenou veľkým logom a klasické pánske športové topánky. 

   

Oplatí sa hrať s módou, aj v školských štylizáciách. Musíte si však uvedomiť, že outfity ktoré zostavujeme, nikdy nepresahujú limity dobrého vkusu. Užite si školu v štýlových outfitoch z nášho e-shopu.   

Pozrite si : dámske šaty, dámske nohavice, dámske bundy, dámsku obuv, pánske nohavice, pánske bundy, pánsku obuv