🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠTÝLOVÉ DÁMSKE BUNDY NA JESEŇ A ZIMU 2020. PO KTORÝCH KÚSKOCH SIAHNUŤ?

JEMNÉ NEUTRÁLNE TÓNY 


Jeseň je známa tmavými farbami ako napríklad čierna či hnedá. To však nie sú jediné odtiene, na ktoré je možné zamerať sa. V tomto roku si môžete vyberať aj z bielej, sivej či telovej. 
A síce neónové farby zostali v roku 2019, ich pastelové odtiene sa budú počas celých chladných mesiacov objavovať. Ak radi vychádzate z davu, pokojne siahnite aj po pastelovej zelenej či modrej. Takéto dámske jesenné bundy sú zaujímavé a pritiahnu pozornosť. 
Pri pastelových farbách si však dávajte pozor na jednotlivé kombinácie. Kým v lete kontrast či viacero odtieňov nie sú problémom, jeseň je v takýchto veciach miernejšia. Nekombinujte viac ako dve či tri farby. Plus, aj tie sa snažte udržať tón v tóne. 
 


RIFLOVINA A KOŽA 


Dva základné kúsky, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy, budú trendy aj počas tohto roka. Rifľová bunda sa skvelo hodí do športových outfitov. V prípade, že sa nebojíte skúšať niečo nové, stavte na “all denim outfit”. 
Kožené bundy sú vhodné do nielen športových, ale taktiež elegantných outfitov. Výber je široký. Množstvo z búnd má aj pekné zipsy či iné doplnky. 
Oba typy búnd sú vhodné najmä na začiatok jesene. Nie sú príliš teplé, a preto by ste ich mali nosiť kým sa dá. 
Samozrejme, stretnúť sa môžete aj so zateplenými typmi. Tie sú podstatne drahšie, no dajú sa nosiť až do jari. 


BOMBER BUNDY TROCHU INAK 


Dámske bundy s názvom bomber boli veľmi obľúbené pred približne štyrmi rokmi. Vtedy zažili svoj najväčší boom. Na určitý čas o nich nebolo príliš počuť, no v roku 2020 sa vracajú v plnej sile. 
Nájdete ich vo viacerých strihových či farebných prevedeniach. Dajú sa jednoducho skombinovať a množstvo z nich môžete nosiť celú jeseň. 
 


KLASIKA VO FORME PRECHODNÝCH BÚND 


Pomerne lacné jesenné dámske bundy sú prechodné. Patria k základom šatníka a mnohí na ne nedajú dopustiť. Sú praktické a dajú sa využiť najmä do bežných a športových outfitov. Spravidla majú kapucňu a vrecká. Niektoré sú dokonca zateplené. 
Výber je široký. Kúpiť si tak môžete presne typ, ktorý vám bude sedieť najlepšie. 
 


A ČO TAK SKÚSIŤ KABÁT? 


Na jeseň sú veľmi obľúbené aj samotné kabáty. Vyzerajú elegantne a štýlovo. Hodia sa každej jednej žene. Najlepšie sa kombinujú so sukňou či šatami. Počas tejto sezóny budú obľúbené jednoduché strihy v neutrálnych odtieňoch. 
Kabáty môžu mať akúkoľvek dĺžku. Je na vás, ktorú zvolíte. Najobľúbenejšou je dĺžka tesne pod zadok. Ide o zlatú strednú cestu. Takýto kúsok sa dá kombinovať s takmer všetkým. Nehovoriac o tom, že vám nebude zavadzať, pretože nie je príliš dlhý.
Zaujímavým trendom je kožený kabát, ktorý je vhodný na začiatok jesene. Nie je príliš teplý, a preto by vám v ňom mohla byť počas chladnejších mesiacov zima. Ide však o veľmi štýlový kúsok. 


ZHRNUTIE 


Ako sami môžete vidieť, počas roku 2020 máte široké možnosti. Nakupovať môžete nielen bundy, ale taktiež elegantné kabáty. Stavte na jeden z týchto trendov aj vy. Oblečte sa štýlovo a moderne ešte dnes