🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY V PÁNSKYCH BUNDÁCH NA JESEŇ/ZIMU 2020

NEUTRÁLNE FARBY 


Štýlové pánske jesenné bundy a kabáty budú mať na jeseň a zimu v tomto roku neutrálne odtiene. Najlepšie je preto staviť na hnedú, sivú alebo čiernu. V prípade, že by ste túžili po niečom zaujímavom, vyskúšajte bielu. 
Iné, krikľavé alebo svetlé farby “in” nebudú. Neónovým odtieňom totižto odzvonilo minulý rok a počas tejto sezóny sa, bohužiaľ, nevrátili. 
Neutrálnych odtieňov sa však netreba báť. Vyzerajú veľmi dobre a štýlovo. Môžete ich nosiť do školy, mesta či dokonca aj do práce. Jednoducho ich skombinujete s akýmkoľvek iným oblečením, ktoré budete mať na sebe. 
 


BUNDA ČI KABÁT? 


Na výber máte dve možnosti. V prípade športového looku je dobré staviť na bundu. Ak však chcete niečo elegantné, vyberte si kabát. V oboch prípadoch však neexperimentujte a zvoľte spomínané neutrálne odtiene, ktoré vyzerajú na človeku najlepšie. 
Nevýhodou kabátu môže byť najmä to, že neposkytuje kapucňu a nie je tak teplý ako bunda. Preto je dobré, ak máte doma oba varianty. 
Teplá bunda nemusí byť len drahá 
Za kvalitnú a dobrú bundu nemusíte utratiť desiatky až stovky eur. Práve naopak. Na trhu nájdete pánske jesenné lacné bundy, ktoré vyzerajú dobre a poskytujú skvelé vlastnosti. Sú teplé, majú kapucňu a mnohým nechýba ani kožušina. 
Jeseň je často obdobím, kedy je v jeden slnko a teplo, no na druhý deň ráno mrzne. Vybavte svoj šatník preto bundou, ktorá vás zachráni aj v chladné mrazivé ráno. 



KOŽENÁ BUNDA AKO STVORENÁ NA JESEŇ 


Kožené bundy sú nestarnúcim a nadčasovým kúskom, ktorý sa hodí snáď každému mužovi. Vie doplniť športový aj elegantný outfit. Nehovoriac o tom, že ich nájdete v mnohých variantoch. Niektoré majú doplnky vo forme zipsov alebo opaskov.
Kožené bundy sa nachádzajú v mnohých cenových kategóriách. Niektoré sú lacnejšie, iné drahšie. Ak zainvestujete, môžete si byť istí, že bunda vám vydrží roky. 


POČULI STE UŽ O PRECHODNEJ BUNDE? 


Jesenné bundy majú naozaj širokú škálu. Vybrať si môžete rôzne typy rifľových či kožených búnd. Nechýbajú ani kabáty či hrubšie mikiny. Do tejto kategórie však patria aj obľúbené prechodné bundy, ktoré vyzerajú na prvý pohľad veľmi prakticky. 
Ich hlavnou úlohou je ochrániť vás pred nepríjemným počasím. Majú niekoľko vreciek a kapucňu. Niektoré poskytujú aj doplnky ako kožušinu. 
Dizajn prechodných búnd nie je príliš prepracovaný. Hodia sa preto skôr do športových outfitov napríklad keď idete na nákup či len tak do mesta. 

 


OVERSHIRT 


Novým trendom, ktorý je veľmi obľúbený najmä v Amerike, je tzv. “overshirt”. Doslovný preklad tento kúsok nemá, do ide o veľkú a hrubú košeľu, ktorá sa nosí ako klasická bunda. 
Ide o výrobok, ktorý nie je tak teplý ako kabát alebo prechodná bunda, no vyzerá veľmi štýlovo a dokáže zahriať na začiatku jesene. 


ZHRNUTIE


Pánske jesenné bundy poskytujú široké možnosti. Na výber máte okrem prechodných búnd aj rifľové či kožené typy. Veľmi štýlové sú aj kabáty. Ak premýšľate, že by ste na jeden kúsok stavili aj vy, nestrácajte čas a nakupujte hneď teraz.