🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VÝPREDAJ DÁMSKYCH ŠĽAPIEK S KOŽUŠINOU AJ BEZ

PRÍPRAVA NA LETO

Na každú novú sezónu by ste sa mali pripravovať s predstihom. To znamená, že jarné a letné kúsky je dobré hľadať a nakupovať už v zime. Obchody sa v tomto čase zbavujú starých kolekcií a prinášajú nové. Na svoje si tak príde úplne každá milovníčka módy.

Ak preferujete novinky, budete medzi prvými, ktorí ich uvidia. Ulovíte si tak tie najlepšie kúsky. Na druhej strane, ak milujete výpredaje, vyberiete si nielen to najlepšie, ale taktiež objavíte výhodné zľavy a ponuky.

Pripravte sa na leto už teraz. Nadchádzajúce mesiace ubehnú ako voda. Sami si ani len neuvedomíte, ako dni utekajú. Nakupovanie na poslednú chvíľu sa neoplatí. Často zoberiete prvé šľapky, ktoré uvidíte. Dokonca aj za plnú cenu.

 

NA DOMÁCE NOSENIE

Ak ste sa na leto už stihli pripraviť, výpredaj dámskych šľapiek môžete využiť na kúpu nejakého kúsku na doma. Namiesto ortopedických topánok, ktoré mnohí nosia doma, podtrhnite svoj outfit niečím štýlovejším. Vyzerajte trendy za každých okolností.

Na domáce nosenie sú vhodné úplne všetky bežné šľapky, ktoré nemajú medzi prstami žiaden predeľ. Budete ich nosiť často aj s ponožkami. Musia preto poskytovať dostatok miesta.

Vyhnúť by ste sa mali taktiež tvrdým plastovým typom. Najlepšie sú štýlové dámske šľapky s kožušinou. Sú veľmi príjemné na nosenie a ako stvorené na doma. Dokonca, počas leta v nich ženy veľmi rady vybehnú aj do mesta alebo na nákup.

 

VYBERTE SI ASPOŇ DVOJE

Výhodou výpredaja je najmä to, že kvalitnú módu môžete nakupovať za skvelé ceny. Väčšina výpredajových kúskov je síce z minulej kolekcie, no tá je často trendy aj počas nasledujúceho roka.

Zo sekcie výpredaja si preto vyberte aspoň dvoje šľapky. Jedny v neutrálnej farbe ako čierna, biela či hnedá. Veľmi jednoducho ich skombinujete s nohavicami, šatami alebo sukňou. Vhodné budú na bežné nosenie počas celého leta.

Druhé môžu byť vo výraznej a zaujímavej farbe ako žltá, červená, modrá alebo oranžová. Prípadne siahnite po kombinácii viacerých odtieňov. Takéto šľapky budú hlavným kúskom outfitu a doplnkom zároveň. Pritiahnu pozornosť a zvýraznia aj tmavé šaty či iné oblečenie.

 

ZAUJÍMAVÝ VRCHNÝ PÁS

Vrchná časť šľapiek je na nohe najvýraznejšia. Práve preto by mala byť zaujímavá. Niektoré ženy nedajú dopustiť na kožušinku, iné na lesklé kamienky. Ak máte radi niečo jednoduchšie, siahnite po jednofarebnom prevedení. Prípadne po páse s výrazným nápisom.

Zopár kúskov má napríklad dvojitý a prekrížený pás, prípadne zaujímavú mašľu. Ak hľadáte šľapky ako stvorené na leto, siahnite po modeloch s kvetmi či dokonca mušľami.

 

ŠPORTOVÁ ELEGANCIA

Ak si plánujete obliecť formálnejšie šaty či sukňu, je dobré zvoliť po elegantné dámske šľapky. Spravidla ide o kúsky s kožušinou a opätkom alebo minimalistické modely. Je však dôležité uvedomiť si, že šľapky nikdy nenahradia lodičky alebo poltopánky. Vždy budú vyzerať športovo.

Najlepšie spravíte, ak ich budete kombinovať k športovým a neformálnym outfitom. Hodia sa na kávu s priateľkami, do mesta, na nákupy alebo na doma. Na spoločenské akcie by ste si ich rozhodne brať nemali.

 

ZHRNUTIE

Dámske šľapky sú komfortnou a štýlovou obuvou vhodnou najmä na leto. Vyzerajú veľmi dobre v neformálnom športovom outfite. Skvelé sú však aj na domáce nosenie. Ich výber je široký. V ponuke si tak určite uchmatnete aspoň jeden kúsok.