🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SVETRE V JARNOM ŠTÝLE

MILYEN SZVETTER MODELLEK VANNAK JELENLEG A BOLTOKBAN?

A tökéletes szvettert keresve, amely minden elvárásunknak megfelel, megvizsgáljuk az egyes modelleket és azok elkészítését. A vásárlók számára fontos az anyagminőség szempontja és egyre gyakrabban az a tény, hogy a modellt ökológiai elvek szerint gyártották e. Az üzletekben olyan szvettereket találunk, amelyek teljesen vagy részben természetes anyagokból, például gyapjúból, kasmírból vagy angórából készülnek. Minél magasabb ezeknek az anyagoknak a százalékos aránya a készítményben, annál nagyobb az esélye, hogy a szvetter kiváló minőségű lesz. Találunk mesterséges vagy szintetikus anyagokból, például poliészterből és akrilból készült modelleket is. A szvetterek mindegyike egyedi tervezés alapján készült. Ezért például azok, amelyek aszimmetrikus szabással rendelkeznek, szabadon kombinálhatók. A ruha sikeres kombinációjának kulcsa az arányok közötti egyensúly fenntartása, hogy ne torzítsuk alakunkat.

 

MIVEL KOMBINÁLJUK A SZVETTERT, HOGY VONZÓAN NÉZZEN KI?

A divatot a szórakozással kell kombinálni. Ezért szabadon kombinálhatjuk a különböző stílusokat. Fontos az egyensúly fenntartása az alkat arányai között. Ha laza felsőt választunk, kombináljuk például ceruzaszoknyával. Rétegezzünk úgy, hogy egy vékony inget veszünk a szvetter alá, hogy látható legyen az ing gallérja és alja. Így sokkal érdekesebben fogunk kinézni, és ugyanakkor kellemesen melegben fogjuk érezni magunkat. A tapadós vékony szvetterek kiemelhetik alkatunkat, ráadásul könnyen elférnek a kabát alatt, ami szintén befolyásolja a megjelenésünket. Ha úgy döntünk, hogy cipzárral ellátott modellt viselünk, amelyet kardigánnak hívnak, akkor jó, ha az alja a lehető legjobban tapad a testhez - ez az apró részlet sokkal karcsúbbá tesz minket. Az érdekes szvetter modellek élénkíthetik ruhatárunkat.

A tavaszi, stílusos szvetterek sok teret adnak nekünk a bemutatásra. Kombinálhatjuk őket különböző ruházati elemekkel, hogy érdekes rétegeket hozzunk létre, vagy játsszunk a stílusokkal.

Tekintsd meg ezeket a kategóriákat is: férfi karácsonyi szvetterek, női karácsonyi szvetterek, karácsonyi szvetterek pároknak, női hosszú szvetterek, női garbók.