🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SPRÁVNE ZLADIŤ ŠĽAPKY ?

KEDY SI MÔŽEME DOVOLIŤ OBUŤ ŠĽAPKY?

Aktuálne trendy poskytujú mnoho príležitostí na nosenie šľapiek, a to najmä v prípade, pokiaľ sa jedná o dámske šľapky na podpätku, ktoré sa dokonalo hodia k letným šatám. Tento typ obuvi je ideálny na stretnutia s priateľmi v kaviarni či elegantnej reštaurácii. Za podobných okolností si môžete dovoliť aj šľapky s plochou podrážkou. Stojí za zmienku, že za posledné roky sa móda postupne menila a dnes už neplatí, že topánky a kabelka musia byť rovnakej farby. Súčasné trendy nám umožňujú mixovať štýly, farby, strihy a materiály, a tak vytvoriť originálny outfit plný šialenstva. Dámy a páni, ktorí si potrpia na pohodlie, si môžu obuť šľapky pre všetky menej formálne situácie.

AKO SA MENIA TRENDY V OBLASTI ŠĽAPIEK ?

Už niekoľko sezón zažívajú šľapky obdobie tzv. „znovuzrodenia“. Milovníci módy z celého sveta siahajú po tomto type obuvi čoraz častejšie. Na výber je množstvo elegantných, ale takisto aj ležérnych a športových modelov, ktoré sú ideálne na každodenné nosenie. Vyzerá to tak, že šľapky je možné kombinovať s množstvom oblečenia, a preto je pravdepodobné, že ešte dlho zostanú na zozname jarných a letných trendov. Pri výbere dámskej aj pánskej obuvi je podstatné zamerať sa na ich potenciálne doladenie so zvyškom vášho šatníka. Ak plánujete kráčať celé hodiny, je dobré mať šľapky s ortopedickou vložkou a ideálne na hrubšej podrážke. V tomto prípade sa šľapky z pevnej a kvalitnej kože javia ako vynikajúci návrh. Či už ide o dámy alebo pánov. V kombinácii s modrými džínsami a jednoduchým tričkom nič nepokazíte. Práve naopak, táto nesmrteľná klasika je stále trendy a vysoko módna.

Šľapky sú nepochybne jedným z najpohodlnejších modelov obuvi. Prejdite si náš internetový obchod – dámske šľapky, nohavice, šortkypánske šľapky, nohavicetričká.