🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TIE NAJPOHODLNEJŠIE MÓDNE KÚSKY, KTORÉ SI NEBUDETE CHCIEŤ VYZLIECŤ

Móda je plná rôznych zaujímavých kúskov. Niektoré sú pohodlné viac, iné zas menej. Nehľadiac na to, aký je váš štýl, existuje oblečenie, ktoré je nielen trendy, ale poskytuje aj komfort. Aké veci vám nesmú chýbať v šatníku?
 

POHODLIE NA CESTÁCH AJ DOMA

Či už ste doma, alebo idete do mesta, v šatníku by vám nemala chýbať kvalitná tepláková súprava v trendy prevedení. Zvoliť môžete jednofarebné alebo viacfarebné kúsky. Niektoré sú so zaujímavým vzorom, grafikou a detailom. Iné zas priťahujú pozornosť použitým materiálom a strihom. Nehľadiac na to, čo zvolíte, teplákové súpravy poskytnú vysoký komfort. Dá sa v nich chodiť, sedieť aj ležať. Môžete ich mať na sebe dokonca aj pri cvičení. Nikde neťahajú ani nerežú. Vždy sa v nich cítite dobre.

Výhodou súprav je to, že ich nájdete v mnohých prevedeniach. Klasikou zostávajú dlhé nohavice s mikinou alebo tričkom s dlhým rukávom. Druhou možnosťou sú krátke nohavice s crop topom alebo klasickým tričkom s krátkym rukávom. Táto alternatíva je vhodná hlavne na letné mesiace. Štýlové dámske teplákové súpravy urobia všetku prácu za vás. Namiesto toho, aby ste premýšľali, čo si dáte na vrch a spodok, zvolíte jednu vec, ktorá vyrieši celý problém.


KOMFORT PO CELÝ ROK

Tepláková súprava je skvelou voľbou počas celého roka. Na jar a v lete znosíte hlavne prevedenie s crop topom a krátkymi nohavicami. Na jeseň a počas zimy je to presne naopak. V teple vás udržia dlhé nohavice a zateplená mikina.

Okrem súpravy môžete zvoliť aj svetre. Tie sú ako stvorené na zimné obdobie. Sú pohodlné a vyzerajú dobre k rifliam, nohaviciam aj teplákom. Nosiť sa dajú do školy, práce aj na pracovné stretnutia. Ďalej sú skvelé voľné tričká s dlhým alebo krátkym rukávom. V lete ich znosíte ako hlavný kúsok k šortkám a nohaviciam. Ku koncu roka ich doplníte svetrom alebo kardigánom a zohrejete sa. Ku komfortnému oblečeniu sa radia mikiny, ktoré kúpite samostatne, nie spolu so súpravou. Skombinujte ich k teplákom a rifliam. Niektoré jemnejšie kúsky vyzerajú štýlovo aj so sukňou.



ELEGANCIA A ŠTÝL V JEDNOM

Elegantné teplákové súpravy vám umožnia nosiť tento typ oblečenia aj vtedy, keď idete do práce alebo školy. Ich hlavným benefitom je to, že sú nadčasové, takže ich po kúpe budete nosiť ešte dlhé roky. Vyzerajú tiež formálne a žensky, vďaka čomu sa k nim dajú obuť aj lodičky.

Elegantné súpravy sú charakteristické tým, že nohavice nie sú tak voľné. Smerom k členkom sa zužujú, čím lichotia každej jednej postave. Vrch je viac obtiahnutý. Mikina alebo tričko sú pekne tvarované, aby zvýraznili pás a plecia. Pri formálnejších outfitoch sa vyhýbajte oversized kúskom a crop topom. Na situácie, ako napríklad pracovné schôdzky, sa nehodia.


POHODLNÁ OBUV

Oblečenie je síce základ, no netreba zabúdať ani na obuv. Aby ste sa po celý deň cítili dobre, vyberte si tenisky s nízkou platformou alebo plátenky. Dobré sú tiež poltopánky na nízkom opätku a členkové čižmičky. Farebne ich laďte do podobných odtieňov ako je súprava. Druhou možnosťou je voľba univerzálnych a neutrálnych tónov, napríklad čiernej, bielej, sivej a béžovej. Snažte sa nevytvárať kontrast. Tepláková súprava je sama o sebe pomerne výrazná. Jednotlivé prvky by sa mohli biť.


ZAOBSTARAJTE SI POHODLNÉ OBLEČENIE

Pohodlné oblečenie by malo tvoriť základ šatníka. Móda nie je o tom, aby ste si vyberali medzi štýlom a komfortom. Práve naopak. Každý outfit musí poskytovať oboje. Ak si chcete byť istí, stavte na štýlovú teplákovú súpravu. Uvidíte, nebudete sklamaní.