🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDOM OBUVI NIE JE MINIMALIZMUS. IN ZOSTÁVAJÚ VÝRAZNÉ FARBY A NETRADIČNÉ DIZAJNY

TRENDOM OBUVI NIE JE MINIMALIZMUS. IN ZOSTÁVAJÚ VÝRAZNÉ FARBY A NETRADIČNÉ DIZAJNY

Minimalizmus je síce obľúbený trend, no posledné roky sa dostáva do úzadia. Nahrádza ho maximalizmus, charakteristický výraznými farbami, netradičnými vzormi a doplnkami. Vhodný je na každé ročné obdobie, no najviac sa hodí na leto. Premýšľate, že by ste rozšírili svoj šatník? Máme pre vás tipy na tú najkrajšiu obuv.

 

AKO STVORENÉ K JEDNOFAREBNÉMU OUTFITU

Dámske tenisky s rôznymi ozdobami a vo viacerých farbách sú ako stvorené k jednofarebným outfitom. Vedia ich zvýrazniť a podčiarknuť. Plus, pritiahnu na seba pozornosť bez toho, aby príliš kričali.

Zaujímavé však nemusia byť len farebné tenisky. Pokojne to môžu byť aj plátenky, šľapky či lodičky. Stačí, aby ste zvolili extra kúsok s vybíjaním, kvetmi, trblietkami a perlami.

Základom takejto obuvi je to, že má niečo “navyše”. Kombinuje viacero farebných odtieňov, má neobvyklé dekorácie alebo povrch. Obľúbené sú lesklé topánky či modely potiahnuté v hadej koži.


 

NIELEN PRE ŽENY

Mohutné tenisky v rôznych farebných odtieňoch nie sú len pre ženy. Doma by ich mali mať aj muži. Vďaka nevšednému a štýlovému vzhľadu sa hodia do formálnych i neformálnych outfitov. Zvýraznia totižto aj tú najnudnejšiu kombináciu oblečenia.

Pánske tenisky nájdete v prevedení s rôznymi dekoráciami, ako napríklad farebnými šnúrkami a menšími detailmi. Ich výhodou je najmä to, že sú pohodlné, a preto ich môžete nosiť kamkoľvek.

 

 

Zaujímavými sú tiež modely s masívnou podrážkou. Tá topánku opticky zväčšuje a dodáva jej na štýlovosti. Pritom však nenavyšuje hmotnosť, vďaka čomu sa v nej dobre chodí.

 


 

DOPLŇTE ICH SPRÁVNYMI DOPLNKAMI

Jednoduchý outfit doplnený o výrazné topánky by ste mali oživiť ešte štýlovými doplnkami. Tie môžu byť napríklad vo forme kabelky alebo ľadvinky. Druhá možnosť je lepšia, pretože má mierny športový nádych. Nosiť ju viete na pleci alebo okolo pása. Je to na vás.

Ďalej nezabúdajte na náhrdelník, náušnice a náramok. Spravíte dobre, keď si vyberiete len jeden, maximálne dva doplnky. Zbytočne to nepreháňajte.

 

VYBERTE SI ASPOŇ DVA PÁRY

Farebných topánok s doplnkami je veľké množstvo. Práve preto by ste mali siahnuť aspoň po dvoch pároch. Skvelo oživia každý jeden outfit. Budú sa vám prispôsobovať omnoho jednoduchšie.

Výhodou je, že pri nákupe nemusíte investovať príliš vysoké čiastky. Lacné tenisky neznamenajú hneď to, že sa vám po prvom použití rozpadnú. Práve naopak. Vydržia vám viac sezón a naraz si môžete kúpiť hneď niekoľko párov.

 

VHODNÉ NA KAŽDÉ ROČNÉ OBDOBIE

Farebné tenisky sú ako stvorené na leto. Výrazné farby sa k letným outfitom budú kombinovať najjednoduchšie. Nosiť sa však dajú počas celého roka. Stačí, aby ste ich vedeli prispôsobiť ostatným kúskom.

Napríklad, na jeseň si vyberajte tmavšie tenisky so svetlými doplnkami. Obuv bude stále výrazná, no omnoho ľahšie k nej budete hľadať sveter či nohavice. Rovnako tak urobte na zimu.

Na druhej strane, jar je ako leto. Nebojte sa sviežich a svetlých farieb. Napríklad biela, žltá, ružová či červená.

 

 

ROZŠÍRTE SVOJ ŠATNÍK EŠTE DNES

Obuv v maximalistickom štýle je moderná a trendy. Na nohách vyzerá štýlovo, a preto by rozhodne nemala chýbať ani vo vašom šatníku. Dokážete vďaka nej podčiarknuť outfit a zvýrazniť svoju osobnosť. Zaobstarajte si minimálne jeden pár ešte dnes.