🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VELÚROVÉ TEPLÁKY V MÓDNYCH ŠTÝLOCH

ZAMATOVÉ TEPLÁKOVÉ SÚPRAVY V MÓDNYCH ŠTYLIZÁCIÁCH - PRIPRAVTE SI VO SVOJOM ŠATNÍKU NAJVÄČŠIE MÓDNE HITY JARI 2021

Zamatové teplákové súpravy v módnych štylizáciách sú témou, ktorú je potrebné spoznať pred jarou z hľadiska doplnenia trendy kúskov do šatníka. Ak sledujeme módu a súčasné trendy, tak vieme, že velúrové tepláky sú jedným z módnych hitov. Odkiaľ pochádza popularita velúrových teplákov v súčasnej sezóne jar / leto 2021? Návrat dámskych teplákov - vrátane velúrových teplákov - je dôsledkom obdobia, v ktorom aktuálne žijeme. Čas pandémie je  cítiť aj v módnej sfére. V ére „uzamknutia“, práce z domu a dištančného vzdelávania sa veľmi populárne a žiaduce stalo pohodlné oblečenie zo série „home style“. Dámske velúrové teplákové súpravy sú pohodlného strihu, ktorý neobmedzuje pohyb. Velúrové tepláky v módnych štylizáciách túto jar 2021 nie sú len „domácim štýlom“, ale aj outdoorovým oblečením. Velúrové tepláky v novej verzii znamenajú funkčnosť, pohodlie, ale tiež ženskosť a sexepíl.

 

VELÚROVÉ TEPLÁKY V MÓDNYCH ŠTÝLOCH – AKO ICH NOSIŤ, ABY STE VYZERALI ŽENSKY A SEXI?

Najskôr začneme strihom teplákovej súpravy. Módna velúrová tepláková súprava je kombináciou teplákov s pomerne úzkymi nohavicami, ktoré pekne zvýrazňujú nohy. Spravidla ide o joggery, ktoré majú zúžené nohavice smerom dole, zakončené výrazným rebrovaním, tesne nad členkom. Je dobré, keď majú velúrové tepláky vysoký pás. Zdôrazňujeme tak ženskú postavu, pás a zoštíhľujeme celú postavu. Kratšia mikina, siahajúca po pás, ktorá sa dá zipsovať alebo prevliecť cez hlavu je k teplákom ideálna. Jej strih môže byť mierne predimenzovaný. Preto odporúčame nosiť velúrové tepláky o jednu veľkosť väčšie, ako sa tradične nosia. To je trend jari 2021. Na jar je módny aj set velúrových mikín v kombinácii s velúrovými legínami. Takýto set je veľmi ženský a ľahko ho môžeme kombinovať napríklad s členkovými topánkami na vysokom podpätku atď. Zaujímavé sú súpravy s velúrovými push-up legínami.

 

VELÚROVÉ TEPLÁKY V MÓDNYCH ŠTYLIZÁCIÁCH - S ČÍM KOMBINOVAŤ A AKO KOMBINOVAŤ S OSTATNÝMI ODEVMI?

Velúrové teplákové súpravy vyzerajú v športovej verzii veľmi dobre, rovnako sú skvelé aj „rozbité“ elegantnejším prvkom. V športovom, voľnom a ležérnom štýle sa oplatí kombinovať ich napríklad s obyčajným bielym tričkom alebo s kratším vrchom viditeľným pod mikinou. K tomu tenisky, ľadvinka prehodená cez rameno a styling je hotový. V chladnejších dňoch si môžete obliecť velúrové tepláky s páperovou, nadrozmernou bundou, jarnou bomberkou alebo nadrozmernou rifľovou bundou. Velúrové tepláky v módnych štylizáciách sú tiež ich elegantnou verziou. V tejto verzii ponúkame kombináciu velúrových teplákov s dlhým, voľným kardigánom alebo dlhšou bundou, najlepšie s nadrozmerným strihom. Kapucňa mikiny by mala byť prekrytá bundou. Pre celý styling si môžete zvoliť čižmy na hrubšej podrážke. Zaujímavým riešením je tiež kombinácia velúrových teplákov s klasickým dlhším trenčkotom. Pokiaľ ide o módne farby velúrových teplákov, odporúčame tepláky v odtieňoch béžovej, šedej, ružovej alebo univerzálne v čiernej farbe. Odvážnejší vzhľad získate aj výberom farieb, napríklad oranžovej, akvamarínovej alebo fuksiovej.