🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VIANOČNÉ SVETRE A ŠATY - FENOMÉN DNEŠNEJ DOBY

TEPLÉ, MÓDNE A MIMORIADNE SVIATOČNÉ SVETRE NA ŠPECIÁLNU PRÍLEŽITOSŤ 

Obdobie Mikuláša a Vianoc je obdobím, kedy sa klasické čierne šaty zamieňajú za červené svetríky alebo predĺžené svetre, ktoré sa nosia zväčša ako šaty v kombinácii s podkolienkami, či vysokými čižmami. Červená farba je práve tá, ktorú si väčšinou spájame so sviatočným obdobím a časom Vianoc. Je to možno aj tým, že práve táto farba sa už dlhé roky považuje za jednu z farieb Vianoc, preto sa ňou zvyknú zdobiť stromčeky, a taktiež sa využíva v rôznych vianočných dekoráciách. Práve pre tieto dôvody, budú červené vianočné svetre a šaty ideálnym kúskom oblečenia na toto krásne obdobie pokoja a radosti.  

SVETRE A ŠATY SO ŠKANDINÁVSKOU TEMATIKOU 

Vlnené svetre, šaty a vianočné tuniky so škandinávskym motívom sú perfektným riešením pre každého, kto uprednostňuje tlmenejšie farby a vzory a zároveň chce mať oblečenie s úpletu na sviatočné príležitosti. Čo sa týka škandinávskeho vzoru alebo inak povedané, nórskeho vzoru, opakujúce sa rady motívov pozostávajúce z malých vianočných stromčekov, sobov a snehových vločiek sú veľmi zaujímavým nápadom a zároveň nerušivým motívom. Ak Vám záleží na výbere niečoho nenápadného, odporúčame zvoliť oblečenie v šedej alebo bielej farbe. Tie z vás, ktoré sa milujete hrať s rôznymi farbami a milujete ducha Vianoc, tak práve Vám odporúčame oblečenie vo farbách ako je červená, zelená či zlatá.  

OBLEČENIE, KTORÉ NAVODÍ SVIATOČNÚ ATMOSFÉRU 

Veselé šaty a svetre s vianočným motívom, v ktorých dominuje Santa Claus, snehuliak a dokonca aj jasne osvetlený vianočný stromček, sú skvelou voľbou pre ľudí, ktorí milujú všetky druhy vtipných vianočných motívov. Predstavte si napríklad vianočné šaty, ktoré zobrazujú Ježiška kĺzajúceho sa zo strechy na saniach, to všetko je možné! To všetko je IN!  

Tento druh sviatočného oblečenia k nám prišiel zo Spojených štátov, kde je presne takéto oblečenie neodmysliteľnou súčasťou Vianočných sviatkov, pretože vytvára príjemnú vianočnú atmosféru a poteší Vás ale aj Vašich blízkych.  

SÚ VIANOCE UŽ ZA ROHOM? VYBERTE SKVELÝ DARČEK PRE VAŠICH BLÍZKYCH 

Skvelým tipom na darček pod stromček sú určite šaty alebo sveter s vianočným obrázkom, či motívom. Určite sa obdarovaný človek úprimne poteší. Tieto svetríky sú nielen krásne na vzhľad, ale aj veľmi praktické, nakoľko sú vyrobené z príjemného a hrejivého materiálu, vďaka čomu sa dajú využiť počas celého zimné obdobia.  

Ako už môžete posúdiť sami, oblečenie s vianočným motívom sa za posledné roky stalo veľkým fenoménom. Dokáže osloviť ľudí všetkých vekových kategórií a taktiež navodiť úsmev a radosť z nadchádzajúcich Vianočných sviatkov.