🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VYSOKÉ SANDÁLE S VIAZANÍM - VRACAJÚ SA V NOVÝCH VERZIÁCH - VŽDY NADČASOVÉ A MÓDNE

VYSOKÉ SANDÁLE S VIAZANÍM – VŽDY NADČASOVÉ A MÓDNE

Vysoké sandále na platforme s viazaním sú elegantným a pohodlným riešením zároveň. Nespornou pravdou je, že štýl vysokých podpätkov je nadčasový a mimoriadne ženský. Nič nepodčiarkuje krásu ženských nôh tak ako dámske vysoké podpätky. Viazanie na sandáloch má veľkú výhodu najmä pre ženy, ktoré sa na vysokých podpätkoch necítia úplne stabilné a bezpečne. Vďaka viazaniu sandále dokonalo držia na nohe pri pohybe. „Stilettos“ s remienkom sú nastaviteľné práve cez remienok, takže je možné ich individuálne prispôsobiť našej nohe. Sandále s opaskom majú veľa variantov, napríklad z hľadiska umiestnenia opasku alebo jeho šírky, typu zapínania atď. Sandále s remienkom okolo členku vyzerajú veľmi pekne, s remienkami preloženými do kríža, sandále s umiestneným opaskom navyše cez zvislý pásik, ktorý sa spája s prednou časťou obuvi atď. Zakaždým by sme si však mali pamätať, že napriek rozdielom medzi nimi, napríklad v predných častiach topánok, dekoráciách, materiáli, druhu zapínania, výšky podpätku- vždy patria k veľmi pohodlnej obuvi. Takýto pár topánok by vám určite nemal chýbať v šatníku. Pri nejednom outfite ich oceníte.

 

PREČO SA OPLATÍ MAŤ VO SVOJOM ŠATNÍKU VYSOKÉ SANDÁLE S VIAZANÍM?

Sandále s remienkom predstavujú eleganciu a pohodlie nosenia v jednom. V takom prípade sa nemusíte obávať, že by vysoké podpätky mohli z päty skĺznuť, mohli by vám pri chôdzi nepekne vypadnúť atď. Tieto javy nie sú také zriedkavé, pretože napríklad dámske pančucháče sú príliš klzké. Vďaka viazaniu na sandáloch môžeme kráčať sebavedome a bezpečne. Estetickým efektom sú aj sandále s remienkom. Toto je ďalšia dekorácia sandálov, ktorá môže radikálne zmeniť ich obraz. Pamätáme si, že remienok môže mať dodatočnú ozdobnú sponu, môže vyniknúť od zvyšku obuvi s inou farbou, materiálom, lesklým efektom atď. Ihlové podpätky na sandáloch s opaskom pôsobia na ženskej nohe elegantne, úhľadnejšie, a samozrejme pridajú niekoľko alebo dokonca tucet centimetrov na vašej výške. Vedecky sa dokázalo, že žena na vysokých podpätkoch, s remienkom alebo bez, sa vždy cíti istejšie, vedomá si svojich predností a zmyselnosti. Vysoké topánky s remienkom dodávajú sexepíl a odvahu.

AKÉ SÚ TOP ŠTÝLY VYSOKÝCH PODPÄTKOV S REMIENKOM?

V aktuálnej sezóne jar / leto sú veľmi módne vysoké podpätky s remienkom rôznych výšok podpätkov. Samozrejme, vždy sú v móde vysoké podpätky, ale môžeme zvoliť aj tie ležérnejšie, vo verzii menšieho podpätku. Tieto typy topánok s remienkom sú ideálne na cestu do práce, na dlhé hodiny chôdze. Noha sa neunaví, cítime sa pohodlne a dostatočne elegantne a žensky. Topánky s remienkom sa hodia tak k dámskym oblekom, sukniam, šatám, ale aj klasickým rifliam. V tejto sezóne jar / leto sa navyše nemusíme báť farieb. Poďme na topánky s remienkom v rôznych farbách. Leto si farby vyslovene žiada. Navrhujeme napríklad vysoké topánky vo farbe ružovej, hráškovo zelenej, žltej, hnedej atď. Obzvlášť sa oplatí kupovať vysoké topánky s remienkom v odtieňoch béžovej a „nude“ farbe. Toto je nespochybniteľný hit tejto sezóny, nádherne vyniknú s opálenou pokožkou.