🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MELISKI - ČO TO JE A AKO SPÔSOBILI REVOLÚCIU NA TRHU S OBUVOU?

MELISKI - ČO TO JE A AKO SPÔSOBILI REVOLÚCIU NA TRHU S OBUVOU?

Meliski je názov, ktorý prevzal prvý výrobca tohto typu obuvi Melissa. Je to brazílsky výrobca, ktorý preslávil túto obuv ako termoplastické topánky vyrobené z plastu. Sú prekvapivo pohodlné, prirodzené na nosenie a stopercentne recyklovateľné. Topánky Meliski sa vyznačujú a odlišujú svojim materiálom, jedná sa o špeciálny plast, veľmi mäkký a flexibilný, ktorý sa prispôsobuje individuálnemu tvaru nohy nositeľa. Je to mimoriadne príjemný materiál, ktorý je niečím medzi plastom a gumou. Tento materiál je mäkký a príjemný k nohe. Topánky sú veľmi pružné a zároveň ľahké. Mohlo by sa zdať, že noha môže mať pri nosení plastových topánok nepríjemné pocity. V prípade topánok Meliski to rozhodne neplatí. Tieto topánky ani necítite na nohe, pretože sú také ľahké, nekĺžu z nohy, chodidlá sa nepotia a nespôsobujú nepríjemný zápach.

 

TOPÁNKY MELISKI - PREČO BY STE ICH MALI MAŤ V JARNEJ A LETNEJ SEZÓNE VO SVOJOM ŠATNÍKU?

Topánky Meliski sú na trhu v nekonečne krásnych farebných prevedeniach. Tu nás nič neobmedzuje, môžeme si vyberať z intenzívnych, neónových, priehľadných, brokátových, pastelových farieb alebo jemnejších a tradičnejších ako sú: čierna, biela, béžová, sivá alebo hnedá.

 

Topánky Meliski prekvapia aj strihmi. Veľmi obľúbené a pohodlné sú balerínky Meliski, ktoré sa hodia k ležérnym outfitom, aj k sviatočnému stylingu. Môžu byť hladké, jednotné alebo s veľkým ozdobným prvkom, napríklad kvetom. Veľmi populárne sú aj žabky Meliski, ideálne na pláž, letné prechádzky, prechádzky po záhrade, terase atď. Módnym hitom sú aj sandále Meliski. Môžu byť na trhu v rôznych letných strihoch, ktoré sú IN túto sezónu. Letné meliski sú veľmi vzdušné, práve preto ich budete v lete milovať. Výhodou topánok Meliski je, že sa dajú používať na pláži alebo vo vode, napríklad pri prechádzkach po pláži.

 

- Topánky na platforme

- Dámska športová obuv

TOPÁNKY MELISKI A ICH NÁVRHY K OUTFITOM

Topánky Meliski je možné kombinovať s elegantnými aj športovými a ležérnymi outfitmi. Budú perfektne zapadať do letného štýlu, napríklad oblečené k šortkám, klasickému tričku a ľahkej nadrozmernej bunde, budú tento rok veľmi módnou kompozíciou. Topánky Meliski je možné nosiť aj so vzdušnými, letnými, kvetinovými šatami v štýle boho alebo s oversize košeľovými šatami. Skvelou voľbou sú aj nohavice culotty, ktoré sú v tejto sezóne módne, v kombinácii s topánkami melissa a voľným topom. Zaujímavá je aj kombinácia s dámskymi joggermi. Nadčasovou kombináciou sú tiež topánky meliski a klasické džínsy v každom strihu od slim po zvonové strihy.