🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SA STARAŤ A ČISTIŤ SEMIŠOVÚ OBUV

Pokiaľ hľadáte spôsoby ako sa starať o obuv a ako ju čistiť, môžete naraziť na veľa rôznych spôsobov. Nájdete medzi nimi domáce prípravky i chemické prípravky dostupné v rôznych predajniach. Podľa svojich preferencií môžete staviť na ktorúkoľvek z nich. Osvedčené metódy čistenia semišových topánok zahŕňajú použitie rôznych prostriedkov. Sóda bikarbóna, zubná kefka či vlhčené utierky sa považujú za základne čistiace domáce prostriedky na obuv.  

Dámske čižmy 

 JEDNODUCHÝ SPÔSOB ČISTENIA SEMIŠOVÝCH TOPÁNOK 

Medzi najpoužívanejšie prostriedky na čistenie patria určite vlhčené vreckovky alebo detské obrúsky. Je to najmä vďaka tomu, že dokážu si hravo poradiť s rôznymi aj odolnejšími škvrnami. Dokážu odstrániť aj mastné škvrny. Ďalej v článku sa budeme bližšie venovať téme ako čistiť semišovú obuv, čiže ak máte práve tento problém, tak Vás pozývame prečítať si tento užitočný blog.  

Topánky na platforme 

ČISTENIE ŠKVŔN POMOCOU KUCHYNSKÝCH POTRAVÍN  

Vďaka týmto dostupným kuchynským prostriedkom, už nebudete mať nikdy problém s čistením obuvi. Sú to veľmi účinné prostriedky, ktoré by mali byť dostupné v každej domácnosti. Dve základné veci, ktoré budete potrebovať sú mlieko a sóda bikarbóna. Postupujte nasledovne: pohár mlieka zmiešajte s lyžicou sódy. Vznikne hustejšia pasta. Do vytvorenej zmesi namočte handričku na čistenie topánok. Táto domáca metóda Vám skvele poslúži pri väčšine škvŕn, na akejkoľvek obuvi.  

Dámske členkové čižmy 

AKO OŠETRIŤ PREMOČENÚ SEMIŠOVÚ OBUV 

Obzvlášť pri semišovej obuvi je to bežné, že za daždivého počasia premoknú. Práve preto odporúčame kúpu impregnačného spreja. Práve tento výrobok zabezpečí, že Vaše nohy ostanú počas nosenia v suchu. Túto metódu oceníte najmä počas jesenných mesiacov kedy je daždivé počasie častým javom. Toto ročné obdobie je tiež priaznivé pre nosenie dámskych mušketierok. Tento unikátny model Vám odporúčame a viete si ho nájsť aj v našom internetovom obchode. Ak máte záujem o originálnu obuv, radíme zvoliť si tento typ čižiem v krásnej fialovej farbe, ktorú nájdete aj u nás.  

Šľapky na platforme 

Ak hľadáte vhodný nástroj na čistenie semišovej obuvi, tak odpoveď je zubná kefka.  Áno, môžete mať pocit, že je to výmysel, ale nie. Je to naozaj tak. Zubná kefka sa považuje sa jeden z najlepších čistiacich nástrojov. Pokiaľ ide o špinavú alebo zamočenú obuv, je potrebné nechať ju dôkladne uschnúť. Potom jemne očistite zubnou kefkou v smere semišových vláskov. Zubná kefka je vhodná na čistenie aj preto, lebo jej štetiny sú jemné, a preto tak nepoškodí semišový materiál. Tento spôsob čistenia semišových topánok je veľmi jednoduchý a pomerne rýchly, preto by ste ho mali vyskúšať. 

Jarné čižmy

OBJAVTE NAJLEPŠÍ SPÔSOB ČISTENIA SEMIŠOVEJ OBUVI 

Existuje mnoho spôsobov, ako vyčistiť semišovú obuv. Tie, ktoré Vám predstavíme môžete využívať kedykoľvek budete potrebovať, pretože tieto čistiace prostriedky, by sa mali nachádzať v každej domácnosti. Vaša obľúbená obuv môže vďaka správnej starostlivosti vyzerať ako nová. Bez ohľadu na to, či radi nosíte čižmy, členkové čižmy alebo semišové mokasíny, viete nájsť množstvo nápadov ako sa o nich správne starať. Vyskúšajte každú možnosť a vyberte si ten správny spôsob, ktorý vyhovuje práve Vám.  

Čo ničí topánky v zime

Ako dostať z oblečenia škvrny od kávy