🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VOJENSKÝ ŠTÝL - VOJENSKÉ OBLEČENIE

VOJENSKÝ ŠTÝL JE TREND, KTORÝ PONÚKA VEĽKÉ PRÍLEŽITOSTI

Vojenský štýl v móde je trend, ktorý určite stojí za pozornosť. Khaki zelená, kamuflážny vzor a vojenské oblečenie s charakteristickým strihom sú rovnako populárne bez ohľadu na ročné obdobie. Navyše sú často kombinované s veľkým komfortom počas nosenia a ľahkého štýlu. Najmä v pánskej móde sa používa vojenský štýl. Páni sa radi rozhodnú pre teplé bundy alebo pohodlné joggery. Aj výber farieb je mimoriadne univerzálny. Vojenské oblečenie, ktoré sa nosí každý deň, vám umožňuje zachovať slobodu pohybu a módny outfit, ktorý zdôrazní sebavedomie.

- Pánske joggery nohavice

 

VOJENSKÉ OBLEČENIE - ARMY VZOR JE NIEČO PRE KAŽDÉHO

Maskáčový vzor dominuje vo vojenskom oblečení, ktoré sa osvedčilo v každodennej móde. Ak hľadáte niečo, čo dodá vášmu outfitu charakter a zároveň bude vyzerať klasicky, táto potlač určite osloví váš vkus. Vojenský štýl, aj keď je neobvyklý, možno označiť za jeden z hlavných trendových hitov, ktorý vlastne nikdy nevyjde z módy. Preto stojí za to vlastniť pánske zelené army nohavice, ktoré dokonale zapadajú do šatníka. Navrhovaný model z bavlny má čierne odopínateľné traky, čo mu dodáva originalitu. Každý štýlový pán ocení tento typ vojenského oblečenia, ktoré mu umožní zachovať slobodu pohybu.

- Dámske joggery

 

VOJENSKÝ ŠTÝL SA MÔŽE VZŤAHOVAŤ NA RÔZNE ODEVY

Vojenský štýl sa môže prejaviť v rôznych prvkoch outfitu - v nohaviciach aj bundách, tričkách alebo topánkach. Preto ho ľahko zaradíte do svojho každodenného outfitu. Vojenské oblečenie vyzerá dobre, ak je spojené so základnými vecami, ako sú jednoduché tričká obyčajnej farby alebo klasické modré rifle. Stačí jediný kúsok oblečenia vo vojenskom štýle, aby ste vyzerali módne. Zaujímavým návrhom je pánska zelená zimná bunda, ktorá je nielen štýlová, ale aj pohodlná. Doplnená kapucňa poskytuje ďalšiu ochranu pred padajúcim snehom. Tento typ vojenského oblečenia je možné použiť v každom šatníku.

 

- Mikina pre pánov

 

DOBRE PREMYSLENÝ ZÁKLAD ŠATNÍKA MÔŽE BYŤ ORIGINÁLNY

Vojenské oblečenie je tiež vynikajúcim základom šatníka, ktorý bude fungovať pri mnohých príležitostiach. Vojenské vzory, farebný výber oblečenia alebo strihy jednotlivých predmetov sú originálnym návrhom, ktorý zdôrazní váš zmysel pre trendy. Bez ohľadu na to, či dennodenne nosíte tričká s krátkymi rukávmi alebo dáte prednosť mikinám s kapucňou - vojenské oblečenie sa s nimi bude perfektne kombinovať. Príkladom sú pánske tepláky v hnedej farbe, ktoré sú o niečo menej zrejmé ako ich zelený variant. Obzvlášť praktické sú všité vrecká so zapínaním na cvočky, do ktorých schováte najdôležitejšie drobnosti, ako je peňaženka alebo kľúče. Takéto detaily vo vojenskom oblečení spôsobujú, že veľa ľudí po nich s radosťou siahne.

- Topánky na platforme

 

VOJENSKÝ ŠTÝL JE SPÔSOB, AKO ZDÔRAZNIŤ VÁŠ PRÍSTUP K MÓDE

Vojenský štýl môže zaujímavým spôsobom zdôrazniť váš prístup k móde. Klasické, ale stále originálne témy ukážu vášmu okoliu efektívne nápaditú módu, ktorá dominuje v trendoch. Bez ohľadu na to, aký typ vojenského oblečenia si vyberiete, výsledok bude istý - štýlový a charakteristický vzhľad. Okrem toho stojí za zmienku, že vojenský štýl vyhovuje každému bez ohľadu na vek. Mnohé výhody tohto módneho trendu objasňujú, prečo je neustále taký populárny.

 

Pozri tiež:

Francúzsky štýl v pánskej móde

Pánska móda v štýle PIN-UP

- Pánske jogger nohavice: Kúsok vhodný na každodenné nosenie