🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

BLEJZROVÉ ŠATY - STRIH, KTORÝ SA STAL HITOM

BLEJZROVÉ ŠATY - STRIH, KTORÝ SA STAL HITOM 

Blejzrové šaty sú 2 v 1. Set zložený zo saka a sukne, ktorý je štýlovo, materiálovo a farebne rovnaký. Je to veľmi praktické a štýlové riešenie outfitu, pretože sa nemusíte obávať rôznych kombinácií samostatných prvkov. V tomto prípade si stačí obliecť samotné šaty a sako. Sakové šaty sú navyše pohodlné na nosenie, sú jednodielne, takže sa nemusíte obávať, že košeľa nebude ladiť zo sukňou, alebo že sa pod sakom košeľa pokrčí. V tomto prípade nám šaty ponúkajú vzhľadový perfekcionizmus. Blejzrové šaty sú mimoriadne ženské, ich strih zdôrazňuje všetko, čo je synonymom ženskosti, to znamená krásny výstrih, pás a ženské nohy. V blejzrových šatách sa každá žena bude cítiť krásna a sebavedomá.  

 

Blejzrové šaty dokonale zapadajú do dresscodu použiteľného na niektorých miestach alebo za zvláštnych okolností. Šaty sú ideálnym riešením pre ženy, ktorých práca si vyžaduje formálnejší a výnimočne estetický vzhľad. Sako je vhodné na obchodné rokovania, koktailové večierky, firemné konferencie atď. Okrem toho je skvelým riešením aj na iné príležitostné oslavy. Je to vynikajúci outfit na svadbu, krst, jubileum atď. Blejzrové šaty môžu mať tradičný strih, to znamená dvojradové zapínanie na ozdobné gombíky a dlhé rukávy, tiež zdobené ozdobnými gombíkmi. Stretnúť sa môžeme aj so šatami bez rukávov, vo verzii na teplejšie dni. 

 

V súčasnosti sú veľmi módne blejzrové šaty v slonovinovej farbe a všetkých odtieňoch béžovej. Čoraz častejšie nájdeme aj sako v bielej alebo sivobielej farbe. Nadčasové šaty sú samozrejme vo farbe klasickej čiernej so zlatými ozdobami. Ak žena naopak uprednostňuje intenzívnejšie farby, navrhujeme šaty v nasledujúcich odtieňoch: šťavnatá ružová, bordová, smaragdová, tmavomodrá, šedá, všetky odtiene žltej (vrátane mimoriadne módnej horčicovej a karamelovej) a nezabudnime na hnedú. K blejzrovým šatám sa oplatí zvoliť - ako už bolo spomenuté vyššie - zladenú kabelku zavesenú cez rameno na retiazke a vhodné šperky, ktoré zvýraznia dekolt a krásne zoštíhlia krk. Topánky, ktoré ladia s blejzrovými šatami, sú prevažne na vysokom opätku. Na chladnejšie dni si môžeme zvoliť vysoké dámske čižmy alebo veľmi módne kovbojské topánky. 

Šaty s tylom - skutočný módny hit, „must have“ dámskeho šatníka

Dlhé letné šaty trendom sezóny!

Obtiahnuté šaty - odvážna a originálna voľba