Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

ŠATY S TYLOM - SKUTOČNÝ MÓDNY HIT, „MUST HAVE“ DÁMSKEHO ŠATNÍKA

ŠATY S TYLOM- SKUTOČNÝ MÓDNY HIT, „MUST HAVE“ DÁMSKEHO ŠATNÍKA

Šaty s tylom si získavajú čoraz viac sŕdc žien všetkých vekových skupín. Šaty s tylom sú ako stvorené na jarné a letné dni, pretože sú ľahké, vzdušné, veľmi dievčenské a zároveň zmyselné a ženské. Šaty s tylom majú to „niečo“, čo z nich znemožňuje spustiť oči, upútajú svojou romantikou a pôvabom pozornosť. Tylové šaty sú zvyčajne šaty s rozšíreným strihom od pása nadol, niekedy sa používajú vrstvy tylu, ktoré sa prekrývajú vo vrstvách. Tyl môže byť vo forme jemnej sieťoviny alebo priehľadnej textílie, alebo sa čoraz častejšie na tento typ šiat používa prelamovaná čipka. Materiál však musí byť priehľadný, vzdušný a jemný. Šaty s tylom majú zvyčajne krásne zvýraznený pás, napríklad: opaskom, saténovou stuhou, volánikmi atď. Šaty s tylom môžu mať rôzne dĺžky, od krátkych mini šiat, cez šaty po kolená, až po skutočne maxi šaty.

 

AKÝ DRUH TYLOVÝCH ŠIAT SI VYBRAŤ?

Veľmi zaujímavý strih tylových šiat je taký, ktorý má spodné látkové šaty a hore tylový strih, zvyčajne je samotný tyl dlhší ako šaty pod nimi. Vďaka takémuto efektu sú tvarované nohy krásne skryté, akoby pod hmlou tylu. Šaty s tylom ladia aj s nafúknutými rukávmi, priamo z 50. rokov. Nafúknuté rukávy kombinované s tylovým materiálom vyzerajú naozaj elegantne, nonšalantne, trochu retro, vintage. Šaty s tylom sú spojené aj s tancom, pretože látka krásne funguje počas pohybu ženy. Tylové šaty môžu mať rôzne farby. V aktuálnej sezóne jar / leto sú veľmi módne šaty s tylom v béžových odtieňoch alebo v púdrovej ružovej. Ale ženám, ktoré majú rady výraznejšie farby, odporúčame tylové šaty v šťavnatej bordovej alebo smaragdovo zelenej farbe.

 

TYLOVÉ ŠATY - NA AKÉ PRÍLEŽITOSTI? S ČÍM BUDÚ VYZERAŤ IN?

Šaty s tylom sa dajú využiť na mnoho spôsobov. Šaty s tylom môžu byť elegantným výtvorom, ak ich skombinujeme s vysokými podpätkami, kabelkou a napríklad nadrozmernou dvojradovou bundou. Šaty s tylom sú tiež nápadom na rande alebo spoločenskú udalosť. Jej eleganciu môžeme prelomiť napríklad koženou bundou, rifľovou bundou alebo obutím masívnejších dámskych čižiem s hrubšou podrážkou, či kovbojskými čižmami. Šaty s tylom sú tiež nápadom na príležitostné oblečenie, napríklad na svadbu. Šaty s tylom určite oslovia milovníčky boho štýlu, pretože do nich dokonale zapadajú. Stačí si obuť jemné sandále, na hlavu použiť boho šatku a doplniť malou strapcovou taškou. K dispozícii bude styling v skutočne boho štýle.