Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

JESENNÉ TRENDY

„NAFÚKNUTÉ“ BUNDY

Témou sezóny  sú „nafúknuté“ bundy. Kraľujú napríklad v módnych značkách ako sú Alexander McQueen či Balenciaga. Majú predstavovať dominantný prvok celého outfitu. Pamätajte, že celý rok  je venovaný monochromatickému oblečeniu. „Nafúknuté“ bundy budú vyzerať skvele, keď je zvyšok oblečenia tvorený zladenými nohavicami alebo elegantnou sukňou.

BOHEMIAN CHIC

Je to kombinácia hippies a ľudových štýlov. Máme tu niečo pre milovníkov dlhých a vzorovaných šiat. Šaty sú často zložené z viacerých látok, preto budú vyzerať štýlovo, a navyše budú teplé na toto jesenné obdobie. Vysoké topánky zladené so šatami budú dokonalým doplnkom celého outfitu. Takýto štýl navrhuje Celine, Chloé.

PONČÁ ALEBO PELERÍNY

Ďalší trend sa týka vrchného oblečenia! Nie je nič zábavnejšie ako rýchle prehodenie hrubého a teplého vlneného ponča cez hlavu! Tento kúsok dokáže poraziť aj obľúbené kabáty. Pohodlnosť a štýlovosť ponča sa stalo trendom jesene. Niektorí návrhári tiež predstavili peleríny s jedným gombíkom pri krku a navrhli, aby ich bolo možné tvarovať pomocou hrubého opasku! Pokiaľ ide o nás, je to skvelý nápad a navyše to bude skvelé riešenie pre ženy, ktoré chcú vyzerať štýlovo a cítiť sa pohodlne. Pončá prezentujú napríklad Givenchy a Valentino.

MATRIX

Matrix čo prosím? Áno, kabáty v štýle Keanu Reeves z Matrixu. Sú to dlhé kožky s jemne vyznačeným pásom. Tento kúsok je ďalšou alternatívnou náhradou typických vlnených kabátov. Ich styling je veľmi jednoduchý, pretože stačia čižmy, alebo členkové topánky aj v rockovejšom štýle. Tento štýl navrhli Miu Miu a Fendi.

STRAPCE VO VEĽKOSTI XXL

Tento štýl predstavili módny dom Dior a Prada. Ukazujú šaty a sukne s tenkými strapcami zhora nadol. Toto oblečenie sa bude pri chôdzi charakteristicky vlniť. Čo nám dá na ulici ľahkosť, vzdušnosť a jedinečnosť.

MOTORKÁRSKE BUNDY

Toto je kúsok, ktorý má vo svojom šatníku asi každý z nás. Kožené bundy sú ideálne na chladné večery! A rovnako ako strapce, aj kožené bundy vydržia večne. Túto sezónu ich Fendi, LV alebo Dior prezentujú v rôznych dĺžkach: po pás, voľnejšie alebo o niečo dlhšie. Sú dokonalým nápadom na chladnejší deň, aby nám nebolo zima, keď ideme von.

VOLÁNIKY

Volánové košele prevezmú túto sezónu a bude to ich veľký návrat. Budú ideálne na každú situáciu, napríklad stretnutie v kancelárii, alebo vyrazenie si s priateľmi. Riasenie bude kraľovať ako v elegantných košeliach, tak aj vo voľných blúzkach. Módne domy ako Celina, Chanel a Prada odporúčajú volániky v aristokratickom štýle.

STRIEBRO

Módny bude aj monochromatický lesk. Nejde o jemnú a tlmenú šedú farbu, ale o striebornú žiaru. Devízou tohto trendu je „Shine bright“. V tejto sezóne bude striebro na šatách a iných odevoch dosiahnuté vďaka sieti pretkaných kryštálmi, kubickým zirkónom a malými retiazkami. Kto rozhodol o štýlovom trende striebra? Napr. Oscar de la Renta, Balenciaga, Versace, Marc Jacobs

ČERVENÁ

Perfektná farba pre jesenné štylizácie. Aj keď tejto sezóne dominujú skôr tlmené farby, nad nimi vyniká červená. Pre návrhárov táto farba nebola doplnkom, ale leitmotívom.

 

V našom obchode s dámskou a pánskou módou okrem iného nájdete: dámske zimné bundy, dámske vianočné svetre, dámske zimné topánky, pánske zimné bundy, pánske vianočné svetre, pánske zimné topánky, vianočné svetre pre páry, mnoho ďalších.