🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠATY NA PRVÉ SVÄTÉ PRIJÍMANIE - AKO SA SPRÁVNE OBLIECŤ NA PRIJÍMANIE VÁŠHO DIEŤAŤA?

ŠATY NA PRVÉ SVÄTÉ PRIJÍMANIE- AKO SA SPRÁVNE OBLIECŤ NA PRIJÍMANIE VÁŠHO DIEŤAŤA?

Prvé sväté prijímanie je dôležitou udalosťou v každej rodine. Samozrejme sa k tejto udalosti viaže aj výber vhodných šiat pre matku dieťaťa, ktorého čaká tento veľký deň. Je to veľmi slávnostný, rodinný čas plný emócií. Je potrebné zdôrazniť to výberom správneho oblečenia. Slávnostné šaty pre matku dieťaťa sa javia ako najlepšie riešenie. Samotné šaty sú spojené s oficiálnejšou udalosťou, pretože šaty si väčšinou oblečieme, keď sa chceme cítiť výnimočne, keď chceme zdôrazniť vážnosť alebo dôležitosť daného okamihu. Šaty na prijímanie môžu byť skutočne rôzne, originálne a môžu byť v štýloch, ktoré sa dajú použiť pri mnohých príležitostiach. Ide o model šiat, ktorý vám určite využijete na viacero osláv. Preto pri výbere spoločenských šiat ako matky musíme byť dôsledné. Slávnostné šaty pre matky musia určite kombinovať jemnosť a eleganciu. Sú to chvíle spojené s jasnými farbami, ladnosťou, ľahkosťou a všetkým, čo je krásne, čisté a vzdušné.

 

SVIATOČNÉ ŠATY NA PRVÉ SVÄTÉ PRIJÍMANIE PRE MAMU - ČO JE MÓDNE? NA ČO SA OPLATÍ STAVIŤ?

Veľmi dobrým riešením sú spoločenské šaty pre matky s rozšíreným strihom. Prijímanie je obdobím skôr teplých a jarno-letných dní, takže tento strih šiat bude dokonalý. Navyše, širšie, voľnejšie, nekrčivé a nezúžené šaty sú pohodlnejšie a bezpečnejšie počas svätej omše, pri pamätných fotografiách, pri prechádzkach, pri rozhovoroch v reštaurácii s hosťami atď. Viacvrstvový volánik , tyl - to je hit tejto sezóny. Okrem toho je tento typ matkiných spoločenských šiat spojený s vyššie uvedenou ľahkosťou, jemnosťou a ženskosťou v tejto romantickej a elegantnej verzii.

Spoločenské šaty pre matky by mali mať správnu dĺžku - v súlade s predpismi obliekania platnými počas tohto typu slávnosti. Nemali by byť príliš krátke, môžu mať verziu po kolená, cez kolená alebo maxi. Trendy sú šaty s volánikmi, ich veľkou výhodou je vzdušnosť. Pristanú každej žene. Sú veľmi módne, trochu odkazujú na štýl 20. a 30. rokov. „Puf“  rukávy vás urobia veľmi extravagantnou a budete pôsobiť slávnostne. Môžete zvoliť spoločenské šaty, ktoré sa zapínajú na malé gombíky až po krk. Dokonalým návrhom sú tiež šaty vyrobené z mierne čipkovanej alebo jemne vyšívanej látky. Toto je nespochybniteľný hit tejto sezóny.

 

DIZAJN A FARBY SPOLOČENSKÝCH ŠIAT PRE MATKY

Pokiaľ ide o farby a potlače, spoločenské šaty môžu byť v krásnych odtieňoch „nude“ aj béžové, môžu byť tiež biele, v odtieňoch púdrovej ružovej alebo jemnej modrej. Ak máme radšej vzory, poďme na šaty s kvetinovými a jemnými vzormi alebo nadčasovú potlač bodiek.