🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OBLIEKAJTE SA KLASICKY

OBLEČTE SA KLASICKY – ŠATNÍK PLNÝ „MUST HAVE“ KÚSKOV

Kladie sa otázka: „Ktoré časti oblečenia zodpovedajú požiadavkám klasiky?“ Začnime so základnými kúskami oblečenia. V šatníku každej ženy by malo byť jednoduché biele a čierne tričko z kvalitnej bavlny a klasický top s ramienkami - perfektné k saku, svetru alebo kardigánu. Ďalším prvkom je trendy ženské body - najlepšie v bielej, čiernej a módnej telovej farbe.
Pri ďalšej analýze sa bližšie pozrieme na klasický „vrchol“ štýlu. V tomto ohľade by v šatníku nemala chýbať biela košeľa zapínaná na gombíky, rifľová košeľa a vždy módna košeľa so zvislými pruhmi. Vo svojom šatníku by ste mali mať aspoň jeden sveter, jednoduchý sveter s výstrihom do V a dámsku bundu. Klasická bunda je základná jednoduchá čierna, môže byť tiež námornícka modrá, v odtieni tmavo gaštanová alebo tmavá zelená. K tomu jedna bunda neutrálnych odtieňoch béžovej farby.


Pýtate sa, aký „spodok“ stylingu zapadá do výrazu „klasicky sa obliecť“? No, klasická žena by mala mať sukňu úzkeho strihu, klasické riflové nohavice (v tejto sezóne módne s vysokým pásom), spoločenské nohavice a sukňu strihu A.

Klasická žena nie je len tá v elegantnej a rafinovanej verzii, ale aj športovej, voľnej a ležérnejšej. Odporúčame dokúpiť si do šatníka dámsku teplákovú súpravu, pohodlné a pekné dámske šortky a voľnejšie nadrozmerné mikiny.
Pokiaľ ide o vrchné oblečenie, zásada „klasického obliekania“ si vyžaduje minimálne zimnú páperovú bundu, kabát, jesenný trenčkot či rifľové bundy.
- Dámske šľapky
- Šľapky s mašličkou

KLASICKÉ A NADČASOVÉ ŠTÝLOVÉ NÁVRHY, KTORÉ VŽDY VYZERAJÚ DOBRE. AKÉ FARBY ZVOLIŤ?

Oblečte sa klasicky, t.j. oblečte si základné oblečenie v nasledujúcich farbách:
- čierna a biela;
- hnedé variácie;
- béžové a „nahé“ odtiene;
- tmavý granát;
- červená a bordová

Aký príkladný styling je klasický? Medzi klasické a nadčasové štylizácie patria:
- biela košeľa + klasické rifle + bunda + dámske čižmy na vysokom podpätku;
- dámsky oblek + dámske body + dámske čižmy;
- biely top + dlhší sveter + sukňa úzkeho strihu+ vysoké podpätky;
- biele tričko + jogger nohavice + riflová bunda + športová obuv;

Tento typ stylingu vám dá pocit pohodlia a klasiky. Môžu byť použité pri mnohých príležitostiach, formálnych i menej formálnych.
-  Postava jablko a štylizácie outfitou
-  Štylizácie pre postavu hrušky