🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

POSTAVA JABLKO A ŠTYLIZÁCIE OUTFITOV

Postava nazývaná jablko sa vyznačuje väčšou zaoblenou časťou okolo brucha a pásu a oveľa štíhlejším zvyškom tela. Žena s touto postavou má plecia a boky podobnej šírky, zvyčajne úzke boky a malý, plochejší zadok. Postava jablka je často s vyčnievajúcim bruškom. Veľkou výhodou postavy jablkového typu sú štíhle, dlhé a tvarované nohy - lýtka aj stehná. Pekné a proporcionálne poprsie je často výhodou.
Niekedy chce žena s „jablkovou“ postavou prispôsobiť outfit a potrebuje módnu optickú korekciu dĺžky krku. Svet módy si pre postavu v tvare jablka pripravil množstvo štýlov.

Ak chcete dosiahnuť vynikajúci účinok, stojí za to držať sa niekoľkých najdôležitejších pokynov, ktoré zahŕňajú:
- „stavba pásu“ a skrytie bruška;
- optické predĺženie krku, dôraz na dekolt, a teda zoštíhlenie trupu;
- zvýraznenie silných stránok, teda tvarovaných nôh.

-    Dámske mikiny
-    Dámske nohavice

POSTAVA TYPU JABLKA A PREDMETY ŠATNÍKA, TEDA „MUST HAVE“ KÚSKY

Pýtate sa, aké kúsky oblečenia sú základom pre veľmi dobré a presné štylizácie pomocou jablkovej figúry? Navrhneme niekoľko módnych trikov, ktoré nádherne predstavia siluetu jablka. Začnime zvýraznením krásnych nôh. Práve oni hrajú hlavnú úlohu v stylingu pre postavu jablka, ich úlohou je upútať pozornosť.
Odporúčame nohavice s vysokým pásom, ktoré sa perfektne hodia k nášmu pásu. Ďalším stylingovým návrhom pre postavu jablka sú joggeri - veľmi módne v tejto sezóne a počas celého roku 2021. Nohavice typu jogger zdôraznia pekné nohy. Jedná sa o nohavice, ktoré sa zužujú smerom nadol a končia ozdobným lemovaním tesne nad členkom. V páse je pohodlná guma so sťahovacími šnúrkami na prispôsobenie.
Dámske legíny dobre poslúžia aj v outfitoch žien s jablkovou siluetou. Dajme si aj tie, ktoré majú push-up efekt ženského zadku. Môžu mať farebné výtlačky.
Doplníme tesné a obtiahnuté legíny módneho stylingu o voľnejší, nepriliehavý vrch. Môže to byť sveter - najlepšie výstrih do V alebo voľnejšia košeľa. Ďalším nápadom je obliecť si jednoduché tričko voľného strihu, dlhý sveter alebo rozopnutú dlhú bundu.

POSTAVA JABLKA A ŠTYLIZÁCIE? ČO INÉ SA OPLATÍ MAŤ V ŠATNÍKU? 

Zavinovacie šaty sa odporúčajú ženám s jablkovou siluetou. Dokonale - cez výstrih - pretiahnu krk a trup a ukážu pekné prsia. Výhodou takýchto šiat je zdôraznenie pásu. U žien s postavou podobnou jablku je osvedčená dĺžka tesne pod kolená. Pekne zvýrazní štíhle lýtka. Na krk sa oplatí zavesiť dlhý náhrdelník so zaujímavým príveskom alebo súpravou rôznych retiazok, perál a korálikov.

-Topánky na podpätkoch
-Dámske čižmy

AKÉ FARBY BUDÚ NAJLEPŠIE V ŠTÝLOCH PRE ŽENY S JABLKOVOU POSTAVOU

Styling pre ženy s postavou jablka je rozmanitý. Stojí však za to dodržiavať niekoľko pravidiel:
- tmavší vrch stylingu bude dobre fungovať, je hladký, relatívne rovný, bez vzorov alebo potlačí;
- na druhej strane stojí za to zvoliť ľahšiu spodnú časť stylingu s akcentom zdôrazňujúcim túto časť, napríklad prostredníctvom vzorov alebo zaujímavých dámskych čižiem.

Pozri tiež:
Obrázok presýpacích hodín a štylizácie
Postava hrušky a štylizácie