🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKY LEŽÉRNY "SMART" ŠTÝL

AKO SA OBLIECŤ DO PÁNSKEHO LEŽÉRNEHO SMART ŠTÝLU?

Pánske neformálne smart oblečenie vám umožní kombinovať prvky obchodného oblečenia s niečím o niečo každodennejším. Aby sa však zachoval dokonalý obraz, stojí za to zvoliť si jeden neformálny kúsok. Príkladom môže byť nosenie športovej obuvi s klasickým oblekom. Ideálne by malo byť tlmené, jednofarebné. Odporúčame bielu športovú obuv, ktorá sa perfektne hodí na bežné ležérne pánske oblečenie pre mužov. Eleganciu dodávajú úhľadné šnúrky v rovnakom odtieni. K šedej sa bude dobre hodiť biela, ktorú tolerujú aj najčastejšie platné kódy obliekania.

 

- Dámske joggery

 

UMOŽŇUJE PÁNSKA NEFORMÁLNA MÓDA RIFĽOVÉ NOHAVICE?

Stojí za to pamätať, že pánske ležérne smart oblečenie vám umožní nosiť rifle. Je však dobré, aby boli čo minimalistické - nemajú veľké vrecká, ďalšie zipsy ani kontrastné prešívanie. Jedným z pohodlnejších rifľových nohavíc pre pánske ležérne smart oblečenie sú tmavomodré joggerové nohavice, ktorých lemy na spodku stále ladia s outfitom vhodným napríklad na univerzitu. Takýto odev je dobré kombinovať s čiernym rolákom alebo bielou košeľou, ktorej rukávy sa dajú trochu vyhrnúť. Pánsky ležérny smart štýl vám dáva veľa priestoru na ukážku, pokiaľ ide o dotvorenie poloelegantného outfitu.

 

- Nohavice s otvormi

 

ODTIENE, KTORÉ MÔŽU FUNGOVAŤ

V prípade pánskeho ležérneho smart štýlu zohrávajú dôležitú úlohu aj farby. Je dobré rozhodnúť sa pre tlmenejšie, minimalistické. Tu stojí za zmienku klasické čierne, modré alebo - čo môže zdôrazniť váš individualizmus - zemské tóny ako béžová alebo kamelová. Posledný zo spomenutých variantov bol použitý pri dizajne kamelových pánskych joggerov, ktorých vysoká kvalita vám poskytne úplné pohodlie. Tento model sa teda osvedčí na niektorých pracoviskách, napríklad v reklamných agentúrach. Rovnako ako návrh denimu, aj tieto nohavice, ktoré zapadajú do neformálneho elegantného štýlu mužov, nemajú žiadne ďalšie vrecká, ktoré by mohli zmeniť ich univerzálny charakter. Túto možnosť ocení každý štýlový pán.

 

- Pánske mikiny

 

PÁNSKY LEŽÉRNY SMART ŠTÝL JE ZAUJÍMAVÝ NÁPAD NA EFEKTNÝ OUTFIT

Pánsky ležérny smart štýl je nepochybne jedným z najlepších nápadov na oblečenie pre mužov v akomkoľvek veku. Bez ohľadu na to, či idete do práce alebo možno na stretnutie s priateľmi, tento štýl vám umožní zachovať efektívny obraz, ktorý bude pre túto príležitosť vhodný. V pánskom ležérnom smart štýle môžete siahnuť po klasických prvkoch aj po tých menej zreteľných - napríklad po minimalistických rifliach. Vďaka univerzálnosti tohto konkrétneho štýlu oblečenia je obľúbený medzi mužmi, ktorých profesie si vyžadujú bezchybný vzhľad. Pánsky ležérny smart štýl je módny trend, po ktorom sa určite oplatí siahnuť.

 

Skontrolujte tiež: